Fullt upp


Har inte haft tid att skriva nu, inte riktigt nu heller men återkommer inom kort.. hehe ;)

Helgen tillbringade jag på Husarö med Mysan, Thea och pappa, sjukt skön helg.

Sedan så åkte Daniel och Thea till Spanien igår, trodde inte det skulle vara så jobbigt, men när jag sa hejdå och såg Daniel gå iväg med Thea på armen och Thea tittade bakåt åt mig då började tårarna komma.
Sedan kommer jag till bilen, ska ta mig ut på motorvägen, hamnar på motorvägen och börjar slappna av, då jäklar grinade jag, shit vad jobbigt det var. Saknar min Thea.

Men jag har haft fullt upp nu, ganska skönt för då går tiden fortare och man hinner inte tänka så mycket på att jag inte kommer träffa Thea på en vecka.

Nu är det jobbiga tider!!!

Börjar bli duktig


Jag har inte riktigt tagit hand om mig själv som senaste månaderna. Jag tränade väldigt flitigt i våras men blev sjuk och sedan så har jag inte orkat ta mig tillbaka. Har fortfarande inte gjort det, får göra det efter sommaren igen kanske.
och maten ska vi inte ens tala om hur dålig jag har varit med den.
Äter knappt någonting, och oregelbundet, och lite små saker man inte borta äta, hehe.
Det har börjat visa resultat, har gått ner två kilo och har stårr på 55.5 i två veckor nu, vet inte riktigt hur bra det är.
Ville gå ner till 55 efter graviditeten för jag alltid har vägt det, men efter hälsoundersökningen så skulle jag väga 60, annars är jag underviktig.
Inte så bra, skulle behöva börja äta ordentligen i alla fall 3 gånger per dygn, och börja träna igen, får se vad det kommer ge för resultat.

Vet inte om det är så bra när man är underviktig men Majsan och jag åt nyttigt igår.. =), mummms var det, vi grillade kött och gjorde en sallad bara, ingen sås, ingen potatis och inget smör. Sjukt gott.

Frukost idag blev gröt och melon,  Nu måste jag bara hitta på något till lunch, får gå och handla något för typ det enda hyfsat enkelt jag har hemma är billys, och det vill jag inte äta idag när jag ska vara duktig i maten...

Måste försöka gå Thea att äta bättre också,hon äter sååå dåligt just nu. Hon får välling tidigt på morgonen, sedan smörgås till frukost, och sedan äter hon mat på kvällen. Inget annat under dagen förutom någon kex här och där kanske, några tuggor på en banan osv.
Hon får i alla fall i sig något, men tycker endå hon äter väldigt dåligt.

.

Turkiet


Längtar Längtar och Längtar, hur kul är vädret här hemma nu egentligen? Inte ett dugg.
Trodde fortfarande att det var sommar men hade tydligen fel. Sommar är verkligen slut, eller? när kommer den tillbaka?

Det känns som att den enda sommar och sol jag kommer få är turkiet om två veckor, så nedrans vad sur jag kommer bli om prisernainte går ner.
Ligga vid poolen hela dagarna och bara njuta, åka ut med stor båt, hitta på äventyr, partaja....=)
Jag och Majsan blir det, så det kan bli farligt.
Ska man äntligen få åka någon annanstans än Spanien?!!? =)
Ska bli helt underbart, bara min Pärla och jag crazy i Alanya!!


Preventilmedel


Vart har preventilmedelna till män tagit vägen???!?!
När ska dom få något så vi slipper?

Jag avskyr preventilmedel, det är verkligen något jag inte vill hålla på med.
Större delen av mitt "vuxna" liv har jag varit utan och det har fungerat bra.
Har testat det mesta, men något jag inte testat ännu är spiral, skulle ha satt in en för 3 år sedan, men när jag kom till BM för att göra det så hade hon ändrat sig för hon tyckte det var för stor infektionsrisk för mig. Ung och har mycket sex, fatta ingenting!!
Var hos BM igår morse för att prata preventilmedel, spiral tyckte hon var lämpligt för mig, men har ingen större lust att sätta in det nu mitt i sommaren,  så det jag inte hade testat som hon trodde kunde fungera ganska bra var P-ring,
så nu får vi se hur det kommer att gå. Har inga större förhoppningar av att jag kommer klara av det, men vi får se.

Tänk hur mycket enklare det skulle vara om killarna kunde äta P-piller eller nått. Underbart skulle det vara.

.

Konstig


Thea har varit jätte konstig dom senaste två veckorna, hon vill bara sitta i knä hela tiden, och så fort hon ramlar så blir hon super ledsen, hon gnäller extremt mycket, mer än någonsin.
Är rädd för att hon känner vad det är som händer, vill absolut inte att något ska gå ut över henne, men omedvetet verkar det nästan som om det har gjort det.
Min älskade lilla gris.

Om en vecka kommer Thea åka från mig, känns lite konstigt, men kommer nog vara ganska skönt samtidigt, även om saknade kommer vara enormt stor.
Men Mysan och jag hittar på massa saker och får nog tiden att gå ganska fort.

Helgen börjar vi med att åka ut till Husarö för att fira Eric som fyller 50. Hoppas på fint väder nu bara, så att Thea kan få bada lite, dom har ju en perfekt lite barn strand på tomten.

Strålande


Jag borde må ganska dålig idag, men jag är hur pigg och glad som helst, hur kan det kommer sig egentligen?! I dont know. ,men så är det visst.
Det enda dryga jag känner nu är att jag jobbar ikväll, ska ut och hitta på något med Thea, men man kan ju inte göra för mycket eftersom jag måste vara hemma ganska tidigt för att göra mig iordning till jobbet.
Hade en trevlig kväll med nära och kära igår, vart många upp och ner, ganska mycket jobbiga saker i och för sig, men det vart bättre sedan, var skönt att få allt ur världen i alla fall. Så nu slipper jag kanske den diskussionen igen, det känns i och för sig bra. 
Jobb Jobb, sedan blir det raka vägen hem för att byta om, ringa pappa och flörta till sig bilen så att jag kan köra in My till stan som jag lovade igår, min nedrans bil har typ pajat =(, styrningen funkar inte, skit drygt, men å andra sidan så får jag ju chansen att köra pappas underbara bil..:D weei.

Nu ska jag försöka göra Thea och mig klara för dagen, ganska seg på det där.. Så får vi se vad man kan hitta på, gå till någon lekpark kanske, ut ska vi i alla fall.



Puss från mig och min Pärla!

.

Stolt

Idag är jag extremt glad, och stolt över mig själv. Jag fixade det, jag klarade det.
En sten föll idag och det känns verkligen super skönt. =)

Thea ligger och sover just nu och jag är för trött för att göra något, försökte sitta och njuta på balkongen lite, men det var så  varmt, så jag försökte med att stoppa fötterna i en balja med kallt vatten, men det hjälpte ju ingenting, fick helt enkelt lov att gå in.
Vill göra någonting, men kroppen orkar inte riktigt med idag, får sitta och vänta på att skruttan vaknar så kan jag sätta mig på golvet och leka lite, då gör jag något i alla fall.. :D

.

Foton


Jag är då en foto freak, och nu när jag haft det tråkigt igen så kollades alla bilder igenom på datorn.
Men jag tycker det har blivit dåligt med bilder på sista tiden, det måste jag göra någonting åt. Typ ladda kameran kanske.. =) hehe.
Hittade några foton från min första fotografering med Martin, en sjukt blyg Stina fångades på bild.

   
   
  
Hade svårt att vara seriös och skrattade nästan bara hela tiden, jag brukar ju inte vara så blyg egentligen, sedan var det grymt kallt också då det var på våren någon gång. Martin och Adam stod i jackor, så kallt var det.

Så.... blev Stina nöjd?? njaaaa, inte super kan jag kanske inte säga.
Men vi hade endå riktigt kul. hahaha



Lilla Tove


Har dessvärre inte träffat min lilla brorsdotter ännu, men hoppas det ska få blir av snart.
Mamma och pappa ska ner nu den 29 och hälsa på det lilla livet.
Hon föddes den 1 juni, så nu är hon 6 Veckor, fortfarande en liten plutt =)

Här är hon ca två veckor tror jag, det är från när mamma var nere sist.


Går segt


Imorse fick man vakna klockan 5 till en massa skrik. Thea var arg och ledsen och D enormt irriterad. Ingen kul sak att vakna till, blev en morgon som förmodligen har förstört hela dagen.
Men inatt blir det nog sova av hemma hos mina föräldrar så att D kan få sin sömn, Thea stör ju tydligen honom varje natt för att hon vaknar, jag reagerar visst inte, men han låter mig endå fortsätta sova.
Så då är det bäst om vi sover hos mamma o pappa några dagar så att han kan få bli utvilad.

sedan har jag suttit här nu i en timme och letat och letat efter en tid, men hittar ingen, får kolla runt imorgon igen. Vill verkligen ha det gjort så att jag och My kan börja planera våra planer inför våran typ en vecka tillsamans semester. =)

Jag är så trött så trött så... men går jag och lägger mig nu så kommer nog Thea vakna precis när jag har somnat, och då lär jag bli helt död. Så jag måste hitta på något som håller igång mig.... tvätta lite kanske, eller ska jag kanske dansa lite, då blir man pigg och glad, plus att jag skulle behöva den träningen...

.

Söndags njutning

Vilken slappar dag det har varit idag.
Thea har varit ute på sjön med mina föräldrar, så jag har legat och sovit så gott som precis hela dagen, känns helt sjukt,
Hade en ganska panik när jag vaknade och hela dagen var borta, men samtidigt så var det riktigt skönt faktiskt.

Nu ligger Daniel inne och försöka natta Thea, men det verkar inte gå så jätte bra, jag hör henne mest springa omkring. hehe. Själv ligger jag och väntar på att en film ska börja så jag kan få äta lite  poppisar och annat mums mums. =)
Sedan blir det sova sova sova, för jag har en stor dag imorgon. Börjar redan bli ganska nervös. Men det ska nog få bra hoppas jag på. But, you never know.

.

Ledig helg


Vad ska man hitta på.
i Onsdags drog hela ligan från stan. My åkte till gotland, Jossan drog ut med båten och Majsan tog väskan och flög till Turkiet.
Så nu sitter jag är i stan helt ensam. För Claire har jag ju inte heller eftersom hon är hemma i Öre.
Boring boring.
Men å andra sidan, när mina tjejer lämna stan så fick jag passa på att ha en underbart trevlig kväll med några avdammade tjej kompisar Linda och Carro som jag inte träffat på länge.
Vi tog oss bort till TTTT och hade verkligen en super kväll. Skulle ha tagit en pizza idag men det vart man för trött för, hehe.
Nu sitter jag och väntar på att få tag på Linda som tydligen har försvunnit för vi tänker gå iväg och bli lite fusk bruna, för man verkar inte bli brun av denna skit sol längre.
Sedan ska jag vänta på att Daniel kommer hem med Thea så jag kan åka upp till Jossan seda för att sova. Passar tok kissen Elvis.. :D
Hoppas på fint väder nu imorgon så Thea kan springa ute och leka lite där borta i skånsta.

Husarö skärgård


I helgen landade familjen Hultman på Husarö igen. Har inte varit där på ett år nu, så nu var det verkligen på tiden.
Har varit hemma nu dessa två tre veckor som det har varit kanon värme, och äntligen fick jag komma ut på sjön, med mina föräldrar, YES tänkte jag, då kan jag få lite barnpassning så jag kan få sola och bli brun :D , jo visst, det trodde jag ja, det var mellan 20-24 grader, blåste lite, det var molnigt och det regnade en skur på lördagen och duggade en stund på söndagen. Solen var inte framme många timmar.
Det sög, plus att jag ville inte låta Thea leka vid deras strand i vattnet då jag inte tyckte det var så varmt i luften, det hade hon nog gärna velat, men det får hon göra nästa gång.
Det var endå 22 grader i vattnet.
Men lördag kväll badade vi tunna och simmade omkring i sjön, oj så skönt det var, men inte så bra för min förkylning kanske.
På vägen ut körde jag det stora båten för första gången också. Jag har kört korta bitar när pappa har varit tvungen att göra något, har även kört den i extremt hård sjö, men då var vi helt ensama på sjön så det var inget att oroa sig för.
Nu var det lite läskigare, att köra den stora 31 an. men det gic jätte bra, förutom att min pappa skulle fram och tala om för mig precis hela tiden vad jag skulle göra, men hade jag kört som han hade velat så hade jag kört in i en segelbåt, så det är inte alltid bäst att lyssna på dom som står där bredvid.
Ska nog inte ha min pappa som lärare. haha.
Sedan fick jag inte lägga till heller.. =( , det hade jag verkligen velat, men man litar väl inte på att jag kan.












Vi glömde hunden och fick vända tillbaka... haha, hon hoppade ner i båten men smet tillbaka
 till stranden utan att vi märkte.



NU bli det mat sedan ska jag hem till Jossan, var länge sedan jag träffade henne nu.

.

Grattis Majsan


Idag tog min ena pärla sitt körkort.. :D
Du är såå duktig Majsan, Ett dunder grattis till dig. Då måste det nästan vara dags att ta en sverige stads utflykt snart då
Äntligen fick du det, och det var helt rätt för du hat kämpat såå hårt.

Puss.

RSS 2.0