Prov


Dom första två provena är avklarade.
Första provet fick jag VG på.. :D Hade gärna hamnat på ett MVG med jag missade sista kapitlet så jag känner mig extremt nöjd endå.
och idag får jag förhoppningsvis tillbaka mitt andra prov. Ska bli skoj o se hur duktig man är, eftersom jag inte ens har pluggat till prov numer två. Hoppas hoppas vi får det idag.. :D





Naglar


Det som är drygast att inte bo hemma just nu är att mina naglar blir lidande.
Förut brukade jag sätta mig på kvällarna och göra, en hand ena kvällen och den andra kväll efter kanske, om jag inte orkade göra båda samtidigt.
Men nu kan jag ju inte göra det eftersom bordet och alla saker är hos mina föräldrar, och jag hamnar inte riktigt där förutom när jag har nagelkunder, eller hälsar på en snabbis.
Har gjort Käthes och Sannas naglar denna veckan så nu är mina naglar ännu hemskare, hehe.
Lite sönderfilade, för dom börjar bli lite för långa.
Måste måste måste försöka ta mig lite tid, gå över, och göra mina naglar.
Hade ingen kamera när jag gjored Käthes och Sannas naglar, tyvärr.
Men på Käthe gjorde jag en mellan rosa glitter färg, super fint och passade henne perfekt.
Sanna tog den brun/guldiga glitter färgen, riktigt fin höst färg. Den funderar jag också på att ta när jag gör om mina.


In med det nya, ut med det gamla


Nu vill jag har nytt. Det första som ska ut är min älskade underbara samsung tv =(, men det kommer ju istället in en större bättre tv, dessvärre så är det en LG ;) men men, fin bild i alla fall hehe.
Tv ska ut SNARAST, för jag vägrar ha två stora tv-apparater som bara står.

Sedan ska en stor byrå ut, som står i matrummet. In ska istället tre vintrinslåpshyllor in, och upp på väggen =) kommer bli fint.

och så ska sänggaveln nu. också snarast. In ska väl en gavel så småningom, men den vi ville ha fanns inte till 180 säng =(. och så blir det eventuellt så att vi skjuter in sängerna mot väggen så får Thea ett litet större utrymme inne i sovrummet för hennes säng och lite leksaker.

Förhoppningsvis så ska TV-bänken ut snart också. Ska bara ge min pappa en spark i baken =)

Alla gardiner ska också bort, och inhandlas ska nya finar gardiner.

och så har vi ju allt proslin som vi redan har börjar rensa ut. Men det nya porslinet kommer ju ta ett tag att samla ihop då det verkligen inte är gratis.
På Torsdag ska jag försöka åka in och handla lite fler saker till våran serie.

Vill så gärna flytta in nu och börja fixa å dona... :D



Härliga Söndag


Idag har vi varit i simhallen och badat gärnet, det var hur skönt som helst :D
Sedan tog vi en söndagslyx och käkade Mcdonalds.

Nu har vi precis kommit hem efter en prommenad bort till Nina och sedan en sväng p Ica.
Maten blev lite sen idag, men snart är den nere i magen, är såå hungrig nu!




Börjat suga på napp har hon tydligen gjort också, efter idag.
Hon hittade en napp för några dagar sedan som hon snuttat på några gånger, men idag har hon haft den jätte mycket, sedan spottar hon ut den och efter en litens tund så går hon och letar och frågar efter nappen.
är det så att hon är på väg att börja med napp eller är det bara för idag, det får vi väl se!



Mina älsklingar!


Thea och Joel gick ut imorse för att slänga soporna men dröjde lite för länge med tanke på att sopkasten är precis utanför dörren. Men när dom kom in så hade dom varit ner till blommsteraffären och köpt blommor :D
Thea hade fått välja en blomma som hon ville ha, så det blev en solros.
Själv fick jag tre stora röda rosor.. :D TACK ÄLSKLING!



Mormor kom ut, så vi gick ner till centrum och mötte henne, köpa lite nya kläder till Thea, och sedan så åkte vi bort till Lekiz och härjade i två timmar. Jag var grymt mycket tröttare än Thea när vi gick därifrån, efter att klättrande och åkande. Men kul hade hon i alla fall. =)




Sedan gick vi hem till pappa och lagade middag, och nu har vi kollat på film och ätit massor med gott. Snart blir det lite sömn skulle jag tro!


God natt!


Blev en lite sen nattning ikväll, för vi var nere hos farmor och åt middag och blev kvar lite länge.

Jag och Thea kröp upp i hennes säng och Joel la sig bredvid nu vid nattningen. Jag läste en bok som heter "Baby kalles födelsedag" från Disney.
När jag kom till näst sista sidan så sov både Joel och Thea haha =) Sötnosarna!


Äntligen helg


Så skönt.

Efter skolan så gick jag och Joel ut för att käka lunch, blev gott gott på guldpandan.
och så har jag köpt nytt ID smink, All over face, och en borste, sedan så fick jag en borste gratis också, varför vet jag inte, men det var ju super snällt, den kostade endå ca 390 kr och så fick jag det helt gratis. TACK SNÄLLA =)
Så nu har jag en borste till burken jag ska köpa sedan.





Thea hade ju namnsdag igår så vi fick till leksaksaffären när vi hade hämtat henne, hon fick ett fika sett, så nu har hon bjudit mig och Joel på massor med kaffe, hon tycker det är så skoj =)





God morgon.


Att vakna till åter en dag med massa moln, trist, men bara att bita tag i dagen i alla fall.
Först ska jag cykla iväg för att veta hur många poäng jag fick.. :D Hoppas på bra
Efter det blir det träning med min Älskling, ha ska få köra med mig lite mer idag.
Sedan hämta Thea.. :D "Fira lite namnsdag, från igår"
Ner till farmor för att äta middag.
sedan ska vi bara mysa hemma i soffan.

och någonstans mellan allt det där så måste vi springa ner till badrumms butiken och välja vad vi vill ha för inredning i badrummet, tiden börjar rinna iväg nu.

Hoppas ni alla får er en bra dag!


Namnsdag!


Idag har min lilla älskling Thea namnsdag.. =)
Dessvärre så har jag ju inte haft henne idag, men jag får henne imorgon, då ska vi gå till leksaksaffären så ska hon få välja ut någonting hon vill ha :D



Grattis till mammas älskling !


Home again


Nu har jag vait hos frisören och varit en sväng i Täby.
Såhär blev det hos frissan
Ingen större märkbar förändring, förutom att det ser bra mycket mer vårdat ut nu. Dock så gillar jag inte min mobilkamera då mitt hår nästan ser orange ut på bilden, så ser det inte ut egentligen vill jag tillägga =)


I Täby mötte jag Linda och hennes syster Jenny, som precis har fått en liten dotter. Så himmla söt.. =) Man blir ju sjuk sugen när man ser ett sådant litet underbarn. Fast det var lite läskigt att hålla samtidigt, man hade ju nästan glömt hur man gör hehe..

Nu har jag handlar TACOS och ska börja med maten snart, men först ska jag hoppa in i duschen och smeka in en Hår mask i mitt hår, då det blir extra fint =)
Det köpta jag i Täby, får vi se hur bra den fungerar.
och så har jag köpt en ny sminkborste från ID minerals. bara ÄLSKAR det sminket. Har haft det i 6 år nu och kommer aldrig byta :D Imorgon blir det mer inhandling av ID produkter.




Torsdag 23 September


Vaknar dödstrött trotts att jag sovit lagom med timmar, men det är bara att ge sig upp i alla fall och pallra sig till lektionen : Socialt och Kulturellt, så tråkigt ämne, men det är ju ett måste, men man fattar ingenting samtidigt som kan nästan kan allt, svårt att förklara.

Kommer hem och då har min älskling städat =) , så skönt att kolla hem till en hall tomt med saker, dock så är det ju extremt svårt att hålla ordning när vi bor tre personer i en liten etta, men bara 4-5 veckor till, sedan får vi flytta tillbaka igen. Längtar!

Om en halvtimma fick jag tid hos frissan också, ÄNTLIGEN tog jag tummen ur arslet och ringde, har inte klippt mig år ett år nu, så det är verkligen dags. Är bra sugen på att klippa kort, men jag vet inte om jag vågar igen, nu när det äntligen har blivit super långt, blir kanske bara lite i topparna till att börjar med, vi får se.

Sedan hade jag behövt köpa ny hårfärg också.

Efter det blir det en fika med Linda =) , Äntligen har vi tid för det. Eller jag snarare, stackars Linda har ju inte så mycket annat att göra än sitta och vänta på att bebisen ska bli mogen till att födas.. :D Bara tre månader kvar gumman..

Sedan måste jag tänka på middag.. känns super jobbigt, så jag funderar på att ringa till pappa hehe :D
Dags att fixa disken innan jag går ner till salongen!


Min stora bebis


Imorgon kommer lilla Thea hem igen..
Så skönt att vi alla är ledig och inte har någonting inbokat, vi ska bara vara och njuta i helgen =) Ska bli så skönt.
Åka iväg på nå skoj för Thea blir det, oj så skönt. :D




Jag ber er..


Jag är trött på att folk i den här byn aldrig kan sluta ha mig som samtalsämne. Jag förstår inte varför folk tycker det är så himmla kul!
All skit som har hänt med mig och Theas pappa har ingen annan med att göra förutom han och jag, när ska ni inse det? Varför är det så kul att springa omkring och prata om oss? fortfarande...
Jag lovar er att ni inte vet allt som har hänt, och däför bör ni inte yttra ett enda ord.
Det är NI som får oss att bli osams med eran falskhet emot oss. Dags att sluta upp med det !
Tänk på er själv, ta hand om er själv, och låt oss, eller MIG vara.
Jag skulle kunna skriva en hel bok om sanningen dom senaste 6åren, då kanske ni skulle fatta ett och annat också, en del saker har jag sagt i ren ilska, men jag tänker inte hålla på så, jag tänker inte hänga ut Theas pappa då det sättet, det ger mig ingenting.
Det viktigaste är att jag vet!


Jag vill bara få gå vidare, leva mitt nya liv med Joel och Thea. Så snälla LÅT OSS VARA!!!


Återbesök


Svaret hos läkaren sugen rejält. Jag kommer få leva med den där nedrans sprejen resten av mitt liv. Användas dagligen, men det kommer jag aldrig hålla, avskr den där hemska sprejen.
Fast det är ju i och för sig bättre att jag vet hur det ligger till, äntligen, även om jag hade hoppats på något annat, kanske en liten bränning eller operation och så hade det varit bra sedan, men nix, inte så inte.

Har i alla fall varit lite duktig idag också. Följde med Joel och tränade, var riktigt skönt, men fan vad han styrde och ställde över mig där på gymmet, gör si gör så.. hehe, så söt han var när han var på det sättet =) , så nu bara måste jag ju träna med honom mera.. hehe :D

Nu ligger Thea och sover, och Joel ligger nermysad under täcker i sängen och kollar på tv, jag ska avsluta och krypa ner i den varma o goa sängen med världens snyggaste, skönaste, sexigaste kropp!!!


God Natt


Har ni smakat Yoggi?


Jag har hittat en absolit favorit. Yoggi müsli top vanilj.
Perfekt att ta med sig då den innehåller en sked, och den är ju bara för god. Smaka!!
Jag äter 1-2 om dagen. Ekonomiskt? Svar nej, men det går inte att vara utan den.
Just nu sitter jag och äter en istället för godis.. Fast jag tror dessvärre att müslin innehåller en del del socker och skit. Känns så.




Senaste Shopping


I Lördags hade jag och Jossan bestämmt oss för att dricka lite vin och partaja lite. Så jag kände mig värdig att shoppa en ny outfit för kvällen.



Make up store H&M

Gina tricot

Samt ett par svarta leggings med spets på sidorna från Gina tricot
Hade mycket rött läppstift förut, men av någon anledning så har det inte blivit av att jag haft det på ett bra tag nu, men ville så hemskt gärna ha det i Lördags, men självklart så har jag lagt läppstiftet på en väldigt bra plats, eller i någon av alla 100-tals väskor, så det blev ett nytt
Läppstigtet heter China Red och är den perfekta färgen för intensiva röda sexiga läppar!


Fritt Land!


Vad är det för fel på folk? Alla har vi en egen röst, det är ett fritt land, alla tänker vi olika. Om någon vill rösta på SD så LÅT DOM GÖRA DET. Folk skriver på FB att om man har röstat på SD så ska man plocka bort dom som vän! och partiledarna sitter och säger att dom knappt tänker gå in i fika rummet om SD´s partiledare står där.
Ni är Vuxna människor, det här är ingen jävla dagisverksamhet.
men nej, det är kanske inte det bästa att dom har kommit in, men nu är läget så för att svenska folket har röstat fram dom, deal with it!!
och acceptera att alla är vi olika, alla tycker vi olika. Alla måste få ha en egen åsikt, och den måste ALLA andra acceptera även om den kan vara lite åt helvete!
Och om ni tror att alla som röstat på SD är rasister så har ni fel. Varför tror folk alltid att det handlar om rasismen, säger någon ett enda litet ljud så är dom rasister direkt.

Jag har bott i Spanien, pratade någon om att jag var blond, invandrare, eller sa jävla svenk till mig så tänkte jag aldrig någonsin tanken RASIST, så varför måste detta land tänka så hela tiden??

Fan vad upprörd jag blir!


Catch you on the flip side


Mina ord i inlägget igår var för sanna för att vara bra.
Blev verkligen Catch you on the FLIP side!

Kläderna blöta, håret bara faller av, ilskan är upp över öronen, hjärtat slå på i 180.
Vad fan händer???



Myspys


Igår kväll hade vi en riktigt myskväll, med Pizza och vin =) bra kombinaton, hehe
Bara min älskling och jag.
Men ikväll blir det andra bullar, jag och Jossan ska stöka :D

I´ll catch you on the flip side!!!!



Lugnt och skönt


Nu har vi ätit Ärtsoppa och pannkakor, det är undandukat och diskat.
Thea sitter och kollar på Emil i Lönneberga och min Stora kärlek är på gymmet.

Thea hade ju fotografering idag på dagis, och behöll sina små toffsar enda tills fotograferingen var slut =) , så gulligt, nu ska det bli spännande att se hur bilderna blev, dom förra året var ju kanon fina.

I helgen så åker Thea tillbaka till solna =(, undras tro vad man ska hitta på då. Bara gosa med min älskling är ju ett väldigt bra förslag..


Mina (knasiga) Älsklingar! :D


Hemma på lunch


Sjukt skönt att ha bil, bara att åka hem och äta lunch =)
Körde in Joels pappa till centralen igår, och som tack får vi låna bilen. så skönt så skönt.
SUper skönt imorse också eftersom det har tendens att ALLTID regna precis när vi ska ge oss ut genom dörren för att ta Thea till dagis, men idag behövde vi knappt bli blöta.

Hon vad så söt så när hon skulle ge sig iväg till dagis, dom har haft fotografering idag, så hon valde en Mimmi tröja (hon bara älskar mimmi) och så skulle det vara två små toffsar, så som Pippi har.





Nu är det dags för mig att åka igen. Snabbt in, snabbt ut!


Tisdag 14/9


Idag har vi haft en super mysig dag jag och min älskling =) , förutom att jag var lite otrevlig och somnade mitt på dagen.
Men sedan kom vi iväg till Kista så jag äntligen fick köpa min jacka.. :D och så gick vi på bio också. I rymden finns inga känslor såg vi. den ska ni se, super skoj =)
Köpte två nya nagelack också, och kunde såklart inte vänta med att få använda dom.



Levi´s





My Love!!


Måndag 13/9


Då har man varit i skolan, handlat lite, hämtat ut mina skor, städat, tvättat.
TOM en solning har jag hunnit med.. :D äntligen, var så himmla skönt, och vart så himmla röd, speciellt efter duschen hehe, har velat sola i flera veckor nu men tiden har verkligen inte funnits till försen idag.



Nu har jag dukat fram fint på vardagsrumms bordet, och vinflaskan står i kylen! =)
Nu fattas bara den underbaraste, bästa Joel, och maten så klart.. Ikväll köper vi hem färdigmat, Indiska eller Kina


Nedrans regn


Ingen bra dag, ingen bra natt.
Thea kom upp i våran lilla säng i natt och skulla trängas, vilken resulterade i att det inte blev mycket sömn, plus att vi försov oss, och så öste det ner med regn utanför såklart.
Ingen hemma med bil, och Jossan svarade inte =( Blev till att cykla i ös regnet. Vilket sedan resulterade i att min telefon blev dyngsur så den fungerar inte just nu, hoppas verkligen den börjar snart igen, då jag inte har någon utav mina gammla telefoner kvar (blir så arg över det) . I värsta fall blir det till att köpa en ny så fort som möjligt. Kul att alla nedrans utgifter ska behöva komma på en och samma gång, ska ut med alla pengar till badrummet snart också.

Sedan så vill jag inte ha någon ny telefon, jag Älskar min, hatar att byta telefon, plus att det finns ju nästan bara mobiler utan knappar nu, och jag vill ju helst verkligen inte ha en sådan. Hatar mobilder!

Nu ska jag gräva mig ner i mina böcker och läsa läsa läsa!!


Splittrad


Så himmla splittrad, vet knappt ut eller in. Får inte ihop alla orden. Försöker le, låtsas som ingenting, och förstå. Men det är ingen lätt match inte. Orkar man gräva djupare i det? eller ska man blunda och gå förbi?
Donno!


Vill sluta mina ögon.


Idag lyckades jag sova riktigt bra efter jobbet, men är fortfarande grymt trött och ska snart gå och jobba igen.
Thea sover hos Gittan inatt =( vill inte jobba, vill sova med min Thea. Men imorgon har jag sagt ifrån mig min jobb natt, då jag vill ha tid med Thea, plus att jag inte får sova på måndag, och så säger min kropp ifrån med råge.
Helt galet var min kropp säger ifrån till mig just nu. Men snart så, snart blir det lugnare =) , oj så jag längtar.
Sista natten inatt, sedan jobbar jag inte försen i oktober igen.. :D oj så skönt!
Kanske man kan hinna ta sig lite mer tid för mina underbara vänner som jag knappt har tid att träffa just nu, I miss you girls!


Tabletter..


Sitter här med 8 st tabletter som jag ska ta ner i min mage, känns helt sjukt att alla dom där 8 tabletterna verkligen ska ner. Känner mig som en tant med fel i hela kroppen. Nu fattas bara dosetten.
Jag vill verkligen inte ta massa tabletter, är så himmla emot det, men måste jag verkligen ta så skulle jag hellre ta något för min stress innan den tar livet av mig.
Ner med skit tabletterna, sedan blir det upp på cykeln och iväg!


Lite Naglar


har köpt lite nya fina färger.
-Ljus lila
-Mörk Lila
-Grön
-Brun/guld
-Mellan rosa

har testat två stycken hittils. Gjorde ljuslila på mig tidigare i veckan, och idag gjorde jag om Gittans naglar, då blev det den nya rosa färgen, då hon älskar rosa..  Såhär blev naglarna.


Blev en väldigt dålign bild på min färg (dumma mobilkamera) , Färgen är starkare egentligen.





Stress, frid, stress, frid


Idag har jag stressad fram och tillbaka från skolan,

- Lektion
- Läkaren
- Lunch
- Provtagning
- Lektion
- Lugn och ro
- Naglar på Gittan
- Älskling kommer hem och vi sak ÄTA
- Sedan Mys kvällen/natten lång

Jag skulle vilja ha en dag då jag ligger i soffan och bara kollar massa filmer, precis hela dagen.



Jag har faktiskt världens underbaraste, när jag kom hem hade han städat så fint så fint =) . Vi bor ju extremt litet just nu så det är lite svårt att få plats, men hade hade i alla fall rensat bland sina saker och gett mig en egen låda vid datorn =) Tack älskling! Får ha den i två månader i alla fall, sedan flyttar vi över till det större boendet. :D


Så har vi ju fixat ett gemensamt konto, där pengarna bara strömmar in "haha" inte riktigt, men en viss summa i månaden så blir det fint där sedan.

LÄNGTAR tills vi packar ihop våra saker och flyttar tillbaka!! Me, myself and I, eller kanske Me, my Joel and my Thea


Boring


Dags att gå och jobba snart =( Men ligger i sängen helt död och så extremt osugen, men det blir att kämpa sig på med ett smile och ge sig iväg. Återigen blir det en 24h vaken tid.
Uppe sedan 9 imorse, och imorgon är jag inte hemma försen klockan 13, då får jag suga till mig den sömnen jag hinner med, för det blir ju en jobbnatt till.
Helvetesveckan!! , Men jobb, plugg, naglar, plugg, samt alla vardagssysslor. och så kommer ÄLSKADE THEA imorgon :D Det ser jag i alla fall fram emot, Solen i natten =)


Bio och shopping


Nyss hemkommna från en kväll i Kista med Linda och Adam. Först var ju jag och Linda tvugna att shoppa lite, och äntligen hittade jag lite saker att handla, hittade även lite mer, men förde ju dessvärre inte över tillreckligt med pengar, skit också.. hehe

Men en tröja och tre leggings blev det



Allt det gråa är från Gina och dom gröna är från Bikbok

Här är våra fina mössor som köpes i veckan också =)




Filmen vi såg var Grown Ups, och den var extremt bra, mycket skratt och inga tårar.. hehe =)
Mycket bra film, rekomenderas att se!!




Skor


Jag är (som alla jag känner vet) extremt kräsen, när det handlar om det mesta, och speciellt saker till mig själv, då är jag både kräsen och har svårt för att vara självisk, det är ju så mycket roligare att köpa saker till hemmet eller köpa något till någon annan =)
Men jag har i alla fall varit på jakt efter ett par nya höst skor, har letat och letat och letat men tycker inte om dom skorna som säljs i butik, och hittar jag något som är helt ok så tycker jag dom är åt helsike för dyra, vill inte lägga hur mycket pengar som helst på skor, då jag kan lägga det på resan istället =)
Men i alla fall. Igår gick mina älsklingsskor sönder, så dom måste jag lämna in, då passade jag på att kolla efter skor åter igen, och hitta på H&M ´s hemsida..
Super fina, gråa skor. för ett bra pris
Men så klart, så är det inte leverans försen vecka 44. Tror ni jag orkar vänta så länge? Nix, jag vill ha dom NU.
Ska till Kista ikväll och gå på bio, då blir det att springa in på HM och kolla om dom kan finnas där.
Hoppas Hoppas Hoppas =)

H&M


Runda i stan


Claire kom till stockholm på besök, så vi åkte in till stan på en mysig dag.
Först åkte vi till gamla stan för att gå på en konstutställning,och vandrade omkring lite där.
Sedan vart det in till city för att shoppa kläder, Claire hitta såklart massa fina saker, men jag hittade verkligen ingenting. eller okej, förutom en jacka till Thea och två par mössor, en till mig och en till Thea.


Här är fina jacka i alla fall.. Från Zara



Sedan blev det lyx man här hemma, jag Joel och lejonkungen på datorn =) men snabbt fick vi stoppa i oss maten för sedan blev det raka vägen hem till Claire, för att ta ett glas vin, spela lite Wii, och kolla på film, Old dogs, fan vad vi garva.. =)

Men allt detta var ju igår, och nu är jag precis hemkommen från Solna där jag och Claire käkade lunch med Lina och Stoffe, super mysigt, trist bara att det ska behöva ta ett halvår varje gång innan man ses.


Blir galen


Vad är det för fel på mig och min kropp? Ska jag någonsinn bli bättre? Helt otroligt att det är värre för varje morgon jag vaknar, man borde ju kunna känna någon förbättring, men nix, icke då.
Nu är fallet inte riktigt så men det skrämmde skiten ur mig,
pappa berättade igår om en arbetskollega som varit förkyld en lång tid under sommaren, han blev aldrig frisk utan bara värre och värre (lite som jag då) sedan åkte han in för att kolla det och det visade sig att han hade levercanser om ca 6 månader kvar att leva.

Nu ska jag nog ta och gå till doktorn faktiskt, efter den berättelsen blir det snabba puckar. Ringer det första jag gör p måndag!!


Andas ut, andas in


Räkna andetagen, känn hur hjärtat lugnar ner sig, hela kroppen går det i varv...
Det är vad jag MÅSTE göra. 100 grejer ska jag ha på en och samma gång. Har en lite lugnare helt framför mig än vad dagarna och veckorna hittils har varit. Några djupa andetag kommer jag kunna ta, innan stressen träder in igen, den där stressen som inte är ett dugg bra. Men om en vecka så lugnar det ner sig lite i alla fall. ska bli skön =)
Har insett att jag börjat bli gammal och odlat lite rynkor också. Har inte kunnat rynka pannan förut, men nu så, nu har året tagit till sig och lär mitt ansikte hur man gör.. haha

och jag har BEVIS.. :p Såhär road är man av sig själv när man jobbat natt, inte sovit, haft fullt upp och är så trött att man inte längre vet vad man heter. Nästan som att vara lite full faktiskt.. haha ;)






RSS 2.0