Bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

ja och dethär var då mitt bidrag.


Massor med massor i veckan


... och så har vi en riktigt full vecka framöver oss.. =)

Först så är jag då kattvakt i en vecka nu. Super gullig katt By the way.. =) lilla Smulan.

Måndag - Jobb, powerwalk, sol
Tisdag - Jobb, Thea
Onsdag - Jobb, Thea
Torsdag - Jobb halvdag, sedan raka vägen till enköping, fixa Majsan´s naglar, klä ut mig som hippie, och parta med tjejerna =)
Fredag - Tillbaka till stockholm, göra iordning hemmet för en Wax and Wine night
Lördag - Hem till Kicki, och sedan eventuellt Tegel, kan bli kul, var länge sedan man var på tegel nu.
Söndag - Enda dagen utan några planer... Då ska jag NJUTA. och köra en till powerwalk!!

Någon gång under dessa dagar ska jag hinna med mina naglar också. Halva på Tisdag och halva på Onsdag kanske går att hinnas med... =)


Skön dag


Nattningen för mig själv igår gick riktigt dåligt. Först lyckades jag aldrig gå och lägga mig, sedan runt halv ett när jag äntligen lyckades ta mig till sängen så gick det bara inte att somna. Jag vägrade ta en sömntablett, dels för att jag vill försöka att somna utan och dels för att jag inte har så många kvar, så vill bara ta i kris fall.
Sedan när äntligen lyckats somna så vaknade jag av att en härlig liten Thea kröp och och la sig bredvid med... hehe, sötnosen =), somna i och för sig ganska fort därpå.
Upp halv sju för att göra både mig och Thea redo för dagen. Mormor körde oss så snällt ner till dagis i alla fall, då morgonen gick lite fortare i alla fall.
Tillbaka till jobbet och träffade alla härliga människor. Var ganska öppen idag om hur knäpp jag egetnligen är och att jag kanske är lite för grov i mun ibland, hehe, undras tro hur dom alla reagerade ;)

Hem, tog emot Anna´s katt som jag ska ha här en vecka.
Sedan gav jag mig ut på en powerwalk runda.. såååå skönt, och avslutade rundan med en lite solning. Mår så himmla bra i kroppen nu, har äntligen haft tid och möjlighet att röra på den.. hehe =), och har även fått lite värme och sol så nu känner jag mig pigg och härlig.
Dock så känner jag lite smärta i knät nu =( , hoppas att det bara är en överansträgning som går över fort så att smärtan inte tänker komma tillbaka, det tänker jag verkligen inte acceptera... nix nix.

Hade tänkt försöka hinna med mina naglar, men det ser mörkt ut. Vill försöka hinna med dom innan helgen i alla fall, skulle vara skönt.


Mys Lördag


Har bara en sak att säga.

Tack  *  för en otroligt mysig Lördag. =)
Kan inte göra mycket mer än att bara Smila ända upp till öronen ;)

Back to the real world med jobb imorgon och resten av veckan!!


Bebis blåa naglar


Jossans påfyllning blev en bebis blå färg. Riktigt gullig faktiskt, och väldigt sommrig.. =)
Man börjar ju få lite sommarkänslor snart.. :D




Här får Jossan en handmassage som avslutning. Sedna fick jag en av henne.. Åååh så skönt =)


Söndags mat


Lugn och skön riktigt Söndag.
Jossan kom på eftermiddag så vi gick ner till Ica och handlade lite middag. Tog som vanligt ett tag när man har Thea med sig eftersom hon gärna vill plocka ner allt hon ser i din lilla vagn.. hehe.
God mat och en skön kväll. Med, jaa, mat =) samt naglar och sköna handmassager. =)



Kyckling wraps med lite grönsaker.. mmmm så gott. :D


Håret..


Satte i lite ny färg i håret då det började bli lite grönt.. hehe. Lite lite mörkare och med lite rött i. Inte så mycket skillnad tycker jag. men det gröna är borta i alla fall. =)
Och lång har det blivit =)




Blir så arg!!


Jag blir så jäkla förbannat verkligen hur mina nära och kära hela tiden ska drabbas för saker och ting.
Nu har det hänt ännu en grej med någon som står mig varmt om hjärtat.
Han ligger på sjukhuset med en avbruten käke =( och jag kan inte ens vara där =( och inte heller prata med honom.
Varför ska allt hända honom också? Inte första gången han ligger på sjukhus. Fattar inte heller hur det kan drabba honom, som är världens snällaste person som aldrig skulle röra en fluga... =(
BLIR SÅ JÄKLA FÖRBANNAD!
Tänker på dig! , och jag hoppas att operationen kommer snart och att det går bra! Skickar Stora Varmande Kramar och Kärlek till dig!



En liten storie om hur människor kan vara!


Ni vet alla nära och kära vad en nära vän till mig gjorde i höstas.
Ska berätta om en lite storie som hända när jag hade min tid i Spanien.

Vi var ett gäng tjejer som umgicks, och nästan alla vi hade bröder. En dag säger en av tjejerna som jag kallar för Jonna att vi ska lova att inte röra varandras bröder, och hennes bror fick man speciellt inte röra. Okej säger vi alla, och det blir våran lilla pakt, att inte röra våra bröder.
Går faktiskt inte så himmla lång tid efter det tills Jonna blir tillsamans med min bror. Vad tänker man med då?
Jag tyckte bara att det var lite roligt faktiskt, henne tittade jag bara på och nästan skrattade för vad höll hon egentligen på med. Plus att min bror hade alltid ögonen på någon annan än denna Jonna, och så fort denna andra tjejen fick upp ögonen så vart det tack och hej till Jonna.

Sedan började jag prata med en kille på krogen som jag många gånger hade sett, men varken jag eller mina vänner visste vem han var. Vi började träffas han och jag, men sedan åkte jag hem till Sverige, kom tillbaka efter ett litet tag, och får reda på att denna Jonna hade börjat träffa honom, helt otroligt.
Men brydde mig inte så mycket då heller, när jag träffade honom på krogen med henne så skulle han hälsa, men jag sa att jag inte visste vem han var, eftersom jag blev irriterad att han var tvungen att gå just till min kompis. Men det vissade sig ju ganska så fort att han bara ville göra mig svartsjuk, ha dissade henne och vi blev tillsamans på riktigt denna gången.

Och den senaste gången vet ni nog alla om. Hur min kompis gick bakom ryggen på mig och umgicks och hade sex med Daniel, mitt ex, pappan till mitt barn, medans hon och jag umgicks extremt ofta och pratade i telefonen så gott som varje dag, jag och Daniel hade fortfarande ett gemensamt hem, och så gott som en gemensam ekonomi. Plus lite andra saker vi gick igenom lite då och då som jag inte tänker skriva här för då kommer jag bara så skit.
Så det är ingen idée.

Första Storien har jag överseende med. Vi var unga och dumma, och jag anser inte att Jonna gjorde dessa saker på ett fult sätt. Så jag blev aldrig riktigt arg på henne, ryckte mer på axlarna och gick förbi.

Andra storien å andra sidan, så fult gjort att man behöver ett svart hjärta för att ha mage att göra så som hon gjorde.
Men också å andra sidan, så hela sanningen är inte ute om någonting.. ;)


oj så jag gillar denna låt.



Som i en gammal sång.... =)


En sådan vecka


Jobbet flyter på med härliga arbetskollegor.. =)
Men förkylningen börjar jag bli trött på nu. Förstår inte varför jag alltid ska bli så mega förkyld när jag blir förkyld. Helt hopplöst. Men snart är den över hoppas jag i alla fall.
Även om förkylningen ger många minus för denna veckan så finns det något annat som har plusat på veckan rejält. =) Leendet går ända upp till öronen. Feels good!
Deklarationen kom igår också och den satte ju verkligen pricken över iet för denna veckan. Får en grymt bra skatteåterbäring. Klagar verkligen inte på den. Så himmla skönt.

Nu blir det natti natti så att jag är pigg o glad imorgon, då ska jag umgås gärnet med min härliga solstråle. :D


Sex And The City 2




Som jag har längtat äntligen är Sex And The City filmen numer 2 på ingång.
Den 28 Maj har den premiär. Då är jag uppbokad med en hel Sex And The City kväll kan jag säga.
Hela serien är ju så sjukt underbart bra. Första filmen är också grymt bra, så andra filmen kan ju inte vara bättre än bra. Så länge det handlar om samma saker, men samma personer så kan det aldrig gå fel =)


This Summer
Get Ready
To Carrie On


The Friendship
The Fun
The Fashion
Get Carried Away
Far Away




Stor städning


Har haft en storstädning här hemma hela veckan. Det som tog den största tiden var nog mina garderober. Men är inte riktigt klar med dom ännu faktiskt.. Ska ge mig in på det igen på onsdag då jag inte har Thea.

Några delar av den storstädade lägenheten.. =)






Rensning av allt skräp på balkongen skedde också. Sedan så blev jag också äntligen av med den dumma diskmaskinen som bara stod. Daniel tog med sig den i veckan. Sååå skönt.
Vill knappt vara här hemma nu, för jag är rädd att stöka ner.. hehe :D
och det är ju jag ganska så bra på.


Älskade Unge!


Imorgon kommer älskade ungen tillbaka.. =) Har inte pratat med hennes far nu i helgen så jag vet inte riktigt hur hon har mått under helgen, men jag hoppas hon är bättre nu i alla fall. Att den dumma hostan har försvunnit.

Thea fick ju massor med nya fina kläder av hennes mormor efter att hon varit i Spanien, plus en sak till... Ett par underbart söta små örhängen.





Dom syns inte så jätte bra på dom här bilderna.. Men min Pärla syns i alla fall.. =)
Det är små guldblommor med en pärla i mitten i alla fall (örhängena)



Mamma och Älskling gosar




Fler Hjärtan I Naturen


Nu har jag hittat fler hjärtan i naturen.. eller vad man ska säga.
Såg ett hjärta på trotaren skapad av massa grus typ för ett tag sedan, men glömde fota det.
Och nu när jag tittade ut genom fönstret så hittar jag två hjärtan i snön, skapade av bil spår.



Såg massor med Hjärtan i sommras som jag tidigare lagt upp på bloggen. Men har nu inte sett sedan dess, och nu har jag sett två gånger.. Skumt det där.. hehe


Lilla lilla Söndag


Man känner verkligen i kroppen när det är Söndag... Söndagar är på något sätt väldigt sköna, men idag är jag ganska rastlös, och sjukt sugen på massor med godsaker =)
Men jag är även grymt sugen på en bio. Att orka ta sig till en biosal, köpa popcorn och en stor cola, och njuta av en bra film, det var så himmla länge sedan nu.
Senaste filmer jag såg tror jag var New Moon, det var ett tag sedan de. Man tar sig aldrig till en bio längre, det tycker jag är trist.
Ska verkligen försöka göra det här nu framöver.
Men ikväll får jag nöja mig med min sköna soffa, och fina tv.. eller nått =) hehe. Men Söndag, som vanligt, något bra på tv? nja jag tror nog inte det, så den delen måste jag lösa också. Hyra en liten film kanske.

Jag får dra på mig mjukiskläder, köpa godis, hyra film, lägga mig under ett täcke och krama en kudde. Då är min Söndag en 9.a utan 10. Det där med kudden drar ner poängen lite ;)
och imorgon börjar en ny arbetsvecka! Nya tag!


Myspys och jobb


Andra veckan är snart slut på det nya jobbet. två dagar kvar och jag trivs super bra. Även om det är ett tufft tempo med "höga" kvar som kan kännas lite jobbig då och då när det inte riktigt går som man vill, så är ju gruppen super. Mycket skratt och galenheter =)

Igår kom kära mamma hem från Spanien också, så hon fick hämta Thea från dagis idag, och Thea hade blivit så glad så =) , var lite rädd för att hon inte skulle känna igen sin mormor riktigt men så klart att hon gjorde det..

Ikväll blir det en tidig kväll i säng, då det blev ganska sent igår. Hade lite sällskap men mycket prat och skratt som gjorde att tiden bara rann iväg, och helt plötsligt vart klockan 12 (fast inte för att jag klagar för det) ;). Så vid halv ett kom jag i säng, och sedan var det att ge sig upp klockan 6 för att bege sig till jobbet. Så inatt ska jag sova sova sova, massor med timmar. Hoppas jag =) Men är ju ganska dålig på att gå och lägga mig.

Nu ska mamma och Pärlan gosa lite i soffan medans hon dricker vällig, sedan blir det dags för henne att sova. och då ska jag trycka i mig lite godis och tjocka framför tv:n en lite stund, sedan dags för mig att också sova. =)


Hur mycket kläder har man egentligen?




... Det svaret håller jag på att ta reda på.

I min garderob

12 st Bikinisar
2 st Baddräkter
4 st Badshorts

31 st klänningar
6 st shorts
8 st kortbyxor
11 st jeans
7 st byxor
9 st leggins

Så långt har jag kommit... Mycket mycker mera kvar.
Förstår inte hur jag kan ha så mycket kläder när jag aldrig har något att sätta på mig. Väldigt konstigt =)
Typiskt tjejer, eller? hehe

2 ½ garderob kvar av fyra. Men det får vara nog för ikväll.

Dags att sova för att orkar med en jobb dag imorgon



Jossans naglar


Vi har ju haft en hel del problem med att få naglarna på Jossan att sitta. Men äntligen har vi lyckats.. =)
Så idag blev det då hennes första påfyllning. Nu får vi bara hoppas att dom sitter lika bra som sist =)




Syns inte så mycket men vi blandade ihop oss en egen färg.
Tog den vitglittriga och blandade ner en rosa färg i. Den blev extremt svag så det syns knappt på bilderna. Det syns lite annars. Blev en super fin färg, men nästa gång ska vi kanske testa att ha lite mera rosa i.


Mysig Söndag


Det var länge sedan jag hade en söndag som man hade sååå skönt på.
Vaknade i bra tid, gick till ica med Jossan o Thea för att köpa frukost. Satt och myste bra länge vid det goda frukostbordet... mmm. =) Sååå gott.
Sedan la jag Thea så hon kunde sova lite middag, och då passade jag och Jossan på att fixa hennes naglar.







This is it...


Jag som sattsar på min nya start mitt nya liv. Känns som om det börjar gå hyffsat bra.
Den första förändringen, gjorde jag dock inte medvetet, men det var min syn på saker och ting, har fortfarande samma personlighet (hoppas jag) hehe, men har förändrats mycket endå.
Det andra fick bli mitt hår, en förändring som jag kunde se, och jag ångrar det faktisk inte en sekund.
Det tredje kom från ovan. Ett nytt jobb. Från ingenstans bara sådär. Fick ett samtal igår, en inbokad intervju idag, och imorgon börjar jag.
Dom behövde att man skulle börja på måndag, och dom skulle kontakta mig innan fredag. Hann inte mer än att komma hem så ringde dom och bad mig börja imorgon :D
Kan det vara så att saker och ting börjar bli bättre? jag hoppas på det.
Vill inte ha några fler bakslag nu när det känns som om jag verkligen börjar klättra upp.

Skulle även på ett sätt vara skönt med en ny bostad också. Men trivs lite för bra här. så det får jag skjuta fram tror jag =)

Min magkänsla säger att jag kommer trivas super bra på det här nya jobbet. Så det hoppas jag verkligen, och att jag blir duktig på det jag ska göra.
Enda nackdelen för mig är väl att det ligger inne i stan, borta vid dramaten. Så det tar ju ett tag att ta sig in, har ju inte all tid i världen längre när jag har barn.
Måste åka hemifrån ca 7.30 och kommer vara hemma runt 18 på kvällarna. Det är ju lite sugit dom dagarna jag har Thea. Men så får det lov att bli.
Börjar bli lite nervös nu inför imorgon, men det ska bli skoj =)


Ledig och sol


Idag har vi ännu en dag ledigt.. =) sååå skönt, även om jag tycker om att gå till mitt jobb så är det skönt att vara ledig och bara vara.
Fast har lite att göra idag endå.
Ska in till stan på ett "möte" klockan 14.00. Får se hur det kommer gå. Så jag ska ta och åka snart.
Sedan funderar jag på en lite solning, och så har jag ett litet ärende att uträtta.

och ikväll blir det en lugn och skön kväll framför tv:n . Inte ofta man sitter där längre så det ska bli lite skönt faktiskt.





Toalettpapper


Jag garvade så jag trodde jag skulle börja grina.
Var hemma hos Jossan och fikade, sedan var jag tvungen att kissa lite, och när jag drar ut pappret för att jag ska kunna torka mig så mötter jag utavn dethär......



Fint toalettpapper Jossan!!! Ett sådant ska jag också införskaffa mig... :p



Middag hos farmor


Igår var vi nere och käkade middag hos farmor.
Då plockade min farbror fram hans sons flytväst och en liten anordning han gjort till den för att visa, då började vi fundera på om Thea fortfarande kunde ha sin flytväst. Det var en lika dan så vi provade.
Sedan vägrade hon ta den av sig. Hon tog på sig skorna och mössan och skulle gå. hehe. Mammas lilla tokfia





Några steg


Jag kan ta nåra steg till att ändra.
Även om en liten förändring som mitt hår kan göra mycket så är det bara på utsidan.
Kan ändra så mycket mer på utsidan, och börja om från början, börja mitt nya liv med förändring,
men jag kan aldrig ändra min insida, min själ, mitt hjärta. Hur mycket jag än försöker så kommer det inte gå.
Det enda som kan ändra det är tiden, och tiden kan vara så lång =(
Imorgon får jag Thea... kommer vara skönt, för då kommer jag kunna andas för stunden. Smärtan i hjärtat kommer vara borta för stunden, för då har jag min pärla som ger mig solsken i dagen.
Men när inte hon är här, då går tankarna fööör mycket på det andra som gör att det gör så himmla ont.

Ge mig luft för jag vill börja andas igen!!!


Inte sugen

Sååå skönt att sitta i soffan och göra absolut ingenting. Bara slappa framför tv:n. var så himmla länge sedan jag gjorde det nu. Men nix... så blir det inte för mig.. =(
Snart är det dags att gå.

Klockan går klockan går klockan går!!!



Trevlig kväll


En super trevlig kväll hemma hos Peter, som sedan ledde till Bistron och white room.
Kändes rätt konstigt.. skulle försöka ta mig fram till vårat bord inne på Bistron med var så mycket folk, så var det en lite människa som stod riktigt ivägen, så jag tog tag i honom och ursäkdade mig om att jag ville komma förbi, personen vänder sig om och ber så mycket om ursäkt och leer, han såg nog min lilla chock i ansiktet.. haha, det var Daniel westerling... =)

Vidare till White room med mycket dans och trevligheter... =)

Sedan så slutade väl kvällen si sådär... men men








Mitt hår


Ungefär såhär blev det...
Blixten på telefonen gjorde att det blev lite slingor... riktigt så ser det inte ut. men nästan =)




Nytt Nytt Nytt


Dags för förändring... Steg ett är snart klart.
Nu har jag gjort det, nu finns ingen återvändo, hoppas bara att det blir lika bra som jag hoppats på.. Tror i och för sig inte det, men men.. =) hehe. Förändring är det i alla fall.



Plastik operation


Hade helt glömt bort datumet... Men nu hade visst datumet kommit.
Min kompis gjorde en bröst förstoring idag. Fick precis ett sms om att hon vaknat och är super nöjd.
Kan inte bli gladare för hennes skull =)
Nu kommer hon äntligen kunna njuta av att sätta på sig en bikini och gå på stranden.

Sååå glad för din skull gumman. Och en hel del avundsjuk :p
Tänker på dig nu när du ligger där och har ont.





Jobb


Ännu en hel dag jag lyckades sova bort. Jag som skulle gå upp så pass att jag hann med att göra lite saker, men så blev inte fallet.
Börjar jobba om 4 timmar igen. Man jobbar, sover, jobbar, sover, jobbar, sover , känns som om man inte ens har tid för att äta.
Imorgon är jag ledig så jag ska gå och lägga mig på en gång när jag kommer hem imorgon bitti, så att jag inte sover bort hela dagen, för jag ska ju hämta Thea på dagis sedan också. Sedan så har jag en hel del annat jag måste fixa imorgon. En hel del telefonsamtal att uträtta... ALdrig skoj, men någon gång måste det göras.

Duschen, Ica, Middag, en snabbis framför tv:n, sedan blir det iväg till jobbet!!!




Många tankar stora


Så fort jag har haft en lugn stund på jobbet inatt så har mina tankar gått i ett.
Jag har nog tänkt på precis allt... Lite för mycket, så att jag har fått panikångest.
Tankar på förr
Tankar på nute
Tankar på framtiden

Jag mår bra, jag är lycklig, men det är klart att allt som händer påverkar mig. Klart jag har mina stunder då jag mår dåligt. jag är inte mer än människa.

Nu vill jag nog inte skriva mer, ingen bra idé när man är trött och har jobbat hela natten ;)

Så jag säger God Natt!




Tider från förr


Har kollat runt på lite bilder från förr. Alltid kul att se, och man kommer ihåg det som om det vore igår.
Men något som känns sjukt, kollat lite bilder från festen Majsan hade när hon fyllde 20år. och i sommar kommer pärlan min bli hela 25år. Vart tar tiden vägen? Det var alltid fart på oss tjejerna då. Det är de väl nu med, då man har ork och tid.. hehe

Här är jag väldigt väldigt ung, och runt i ansiktet.. hehe




Jag o älskade bror för länge länge sedan.

Nu hinner jag inte göra mer. ska möta pappa på Ica, sedan laga någon god mat. och sedan bär det av till jobbet.




RSS 2.0