Sista dagen på månaden


Även denna dag blev en kanon varm dag.  Åkte och bada med Niklas och Jossan, hur varm som helst.

Sedan hade vi läkarbesök på BVC med Thea, all verkade vara bra, men sist vi vägde henne så vägde hon 5620 nu vägde hon bara 5640.
Så måste hålla mera koll på att hon får i sig mat.

Efter BVC åkte vi till en pool och badade, huuur skönt som helst, vi hadade i säkert en timma, alldeles ensama var vi också så blev som små barn igen. Thea däremot ville inte bara, doppade fötterna och det tyckte hon inte om. Så hon fick sitta i sin lilla stol i skuggan, där hade hon det bra... till och från.
Nu ligger lilla älsklingen inne i sin säng och små pratar lite...=)  som övergår till lite "gråt" till och från.

Imorgon är det redan den 1 aug. tiden går verklingen fort. snart är sommaren över igen för detta år, ser inte fram emot en trist höst och en kall vinter.
Men miami i september är ju inte helt fel..=)

Thea



Vad skulle jag göra om inte du fanns i mitt liv....? Älskar dig min underbara dotter så mycket att det gör ont, du är helt underbar och perfekt på alla sätt och vis =)

 Besos para tú mi amor

mens


imorse fick jag min första mens på nästan 13 månader... den hade gärna kunnat vara borta ett tag, ingen höjdare. men nu gäller det att vara extra försiktig, har ingen lust att bli på tjocken redan igen. kan gärna vänta ett tag, hehe

känns som om jag håller på å få mindre mjölk, Thea verkar inte bli lika mätt längre, får försöka amma lite oftare, försöka skippa eller minska ersättning på kvällarna, kan det fungera kanske??

Får kanske fråga BVC på torsdag när jag kommer
Thea o jag ska iväg nu och hjälpa mina föräldrar att hitta bil.
hörs sedan ;)

Sex and the City


Jag och mina tjejer vad och såg Sex and the City... när det nu var...;)
Den var hur bra som helst, alla vi grät ett antal gånger...
Daniel var hemma med Thea så vi tog oss en sväng till Café opera efterår, som gamla goda tiden. inte ofta vi alla fyra är tilsamans längre.

  

Skärgårdshelg



Kanon helg i skärgården. Vi hade haft 22-23 grader i vattnet. heler underbart....=)
Dock kom alla alger i fredags så man fick leta sig till vikar där algerna inte kommit in.
Vill ut på sjön igen, innan det underbara vädert försvinner...





Startar ny.


Börjar med en ny blogg så får vi se om jag kan vara duktig på att uppdatera den...=)

Thea är nu över två månder. helt underbart...:D
Min bror kom hem i tisdags och fick se Thea för första gången, och idag nu så ska vi ut med båten igen. Är ute till fredag eller lördag, underbart med detta kanon väder.

Förra veckan när vi var ute var det också skönt, när solen låg framme, annars var det bara 17 grader i luften, lite små kallt.

Sedan har vi nu bokat tid för dop, kan dock inte bjuda alla som jag vill...=( för det blir ett litet dop på husarö, på pappas kompis strand, så vi kan inte ta ut allt för mycket folk, men det kan vara mysigt det också men alla absolut närmaste.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0