Bella har fyllt 23


Lördag var det och Bella fyllde 23.
Jag var stressad och sen som vanligt (hem till Linda) men när jag äntligen lyckats komma så var ju inte dom klara på långa vägar, det var bra..skönt Och till Bella blev vi väl si sådär 1-2 timmar för senade till, men vi var inte ensama om det i alla fall. Fint folk kommer alltid sent.
Bella fick Röda boda nova glas, karaf och skål av Mig, Linda, Carro, Adam och Albin. Hon tyckte jätte mycket om det, siken tur.
Av oskar hade hon fått kareoke så det var vi ju tvugna att testa. bella ville inte sjunga själv så jag fick väl ställa upp för laget. oj så kul det var. synd bara att man inte kan sjunga.
Helt plötsligt i en låt slutar Bella sjunga för hon tycker att den är för hög, jag fortsätter, ingen idée för mig att stajla när jag ändå inte kan sjunga haha, Grabbarna jublade och sa BRA Bella, nej men det var ju lilla jag som sjöng, inte Bella. Hur kunde dom tro det.??? Bella kan sjunga, I can not, och vi låter inte lika.. tycker jag. Vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller om Bella ska ta det som något dåligt. hehe.
Har funderat mycket faktiskt på att kanske gå och sjunga upp till stämma igen. Kunde ju faktiskt sjunga en gång i tiden när jag tränade mycket.
Sedan blev det en promenad till Sportbaren, som vanligt, men vi har ju alltid så kul.
var något band som spelade också, dom var jätte duktigt. Det kom en låt som jag kännde igen och tyckte var bra, så jag började sjunga med och fattade inte varför dom andra skrattade, Linda sa, det är ju Albins låt eller cover. haha, vilken tur att hon sa det så jag kunde hejda mitt sjungade lite.  Ganska pinsamt att sjunga en låt som den bredvid har framfört om man sjunger fel haha.

Tack alla för ännu en kanon kväll. Hoppas på många fler framöver. Puss!!

Victoria´s secret lockar

Så här gör du...


1. GRUNDA

Börja med rakt, nytvättat hår, det ger de absolut bästa förutsättningarna för sexiga lockar. Spreja mousse på en borste som du drar genom hela håret så att moussen fördelar sig jämnt.


2. FÖNA

Ta slingor av håret, cirka fem centimeter i taget, och föna dem inåt med en större rundborste. Blås håret tills det är torrt till 95 procent och fäst upp slingorna med små clips allt eftersom. När håret svalnat släpper du ut lockarna.


3. TÄNK STORT

Dra tummarna från pannan mot bakhuvudet och fäst upp

håret som följer med i en tofs. Tupera sedan underhåret med en fin kam. Dra inte ner hårstråna mer än tre gånger. Släpp ut tofsen och kamma håret lätt över tuperingen för en Brigitte Bardot-liknande effekt.

4. LOCKA

För att skapa lockar som håller formen länge är locktång det bästa alternativet. Använd en mellanstor modell och locka fem centimeter breda hårslingor i ungefär en halv minut vardera. Fixera lockarna med en lätt sprej.

5. GLOSSA

Häll en droppe silikongelé eller glansvax i handflatan, inte större än en tiokrona,

och krama försiktigt in i lockarna. Det delar upp håret snyggt och ger en nonchalant look.



TIPS!

Prova att byta sida på benan för att få mer volym. Vill du ha ännu mer fyllighet ger ett fåtal löstagbara extensions grymt resultat.


Marimekko


Var i Vaxholm idag och inne på bla Marimekko och kollade, dom har så himmla mycket fint och fina tyger. Förra gången köpte jag en haklapp, och denna gången blev det en till och en nappflaska till Thea.
Nästa gång vill jag köpa till mig själv, eller till hemmet, en vaxduk ( är bra när Thea börjar äta) kökshandukar och tyg att sy paneler av.

                         


/// STINA

En riktig Höst dag

                                                                                

Det blåser kallt, det är gula oh röda blad på träd och buskar och det regnar, kan det bli mer trist Höst dag en såhär.
Höster kan vara vacker på många sätt,
Om det inte blåser eller regnar utan solen är framme istället och det inte är för kallt så kan det faktiskt vara ganska mysigt med höst, i alla fall om man går ut och går en varm solig höst dag.
Färgerna på träden är ju jätte fina, speciellt i börjar av hösten, när det är mycket rött i träden, när det gula tar över blir det lite mera trist. Så nu kommer det nog inte bli mer mysig Höst, utan snart blir det mysig vinter istället, om vi får någon snö vill säga.
Ska bli kul hur Thea kommer reagera på Snön...=)
för att ligga blad löv var inte det bästa, kanske snön blir roligare...




.

Mammagrupp

Igår var sista mötet på mamma gruppen på BVC. Nästa möta så ska vi ses på öppna förskolan, vi får väl kanske ta och dra ihop några fler träffar sedan.
Mötet igår hann jag inte vara med på hela, var tvungen att gå efter en halvtimma, det blev inte mycket prat, för först när vi satt och pratade så tyckte Thea att hon skulle prata istället, så hon överröstade alla så vi la ner alla på golvet så dom fick leka istället, dom hade ganska kul faktiskt.
Nu har dom ju börjat upptäcka andra barn, och gud vad dom kollade och skulle ha varandras leksaker... =)
Dom som vad med igår var...
 
Lilla Nova som är född 24 Maj tror jag det var,
Simon född 14 Maj, det är enkelt att komma igår, dagen inna Thea
och så var det en ny liten tjej med ett ovanlgt namn Sindel hon var lite yngre, var född i Juli någon gång, kommer ej ihåg när, sorry.





.

Gillinge..


Borde verkligen sova nu för ska upp vid 6 för att åka och köpa gillingebanan, är sjukt nervös måste jag säga, och hade inte räknat med ca 4 timmar, det känns drygt. hoppas det går fort bara.
Vill bara få det överstökat...
Inte trött alls, men måste verkligen sova snart....

God natt!


Låten


Vet DU vad en handlar om?? eller är det MIN hemlighet?





Even though that I've just met you
And we've only said hello
I can tell that you are special
Don't ask me how I know

It may sounds strange, but to me it seems
You were always here
Living in my dreams

I can feel the love
It's in the air
Like rays of sunshine everywhere
Touching me forever and for always

Ohh, angel eyes, they look at me
Telling me we're meant to be
Bringing back what I thought was gone
Everything changes
From now on

Do you believe in magic?
Do you believe in falling at first sight?
When love comes crashing in
I begin to realize
There's nowhere for me to run tonight

'Cause can feel the love
It's in the air
Like rays of sunshine everywhere
Touching me forever and for always

Ohh, angel eyes, they look at me
Telling me we're meant to be
Bringing back what I thought was gone
Everything changes
From now on

I believe in tomorrow
Letting go of yesterday

'Cause can feel the love
It's in the air
Like rays of sunshine everywhere
Touching me forever and for always

Ohh, angel eyes, they look at me
Telling me we're meant to be
Bringing back what I thought was gone
Everything changes
From now on...

Bringing back what I thought was gone
Everything changes
From now on




Lindas Lördag

Denna Lördag var endast Lindas och ingen annans. Linda som fyllde 20 i tisdags bjöd på galej.
En otroligt underbar kväll, men mycket sprit och sällskap, och lite slappandes i buske.
Var länge sedan jag träffade hela sällskapet nu, det var nästan exakt ett år sedan, så det kan kanon kul att få träffa alla igen. Hoppas det inte dröjer ytligare ett år igen.
 Skönt att ibland få komma bort och inte vara mamma, men visst blev det lite mamma och förlossnings prat, det är alltid kul, men skönt att även kunna stänga av och bara vara jag, bara Kristina som umgås och snackar skit med sina vänner, än en stressad mamma.


                       

Vill tacka alla för en kanon kväll som jag sent kommer försvinna ur mina tankar.

Träning.


Nu tycker Jossan det är dags att börja träna, så nu ska vi börja hård träna. Förhoppningsvis så ska vi göra något varje dag, ut och springa eller gå på friskis.
Springa runt österskär, skånsta, domarudden bland annat, får det bli.

Måndag nästa vecka ska vi även försöka oss på en diet, endast Frukt och Grönt... då menar jag verkligen endast. =( hur ska det gå egentligen?
Jag som älskar potatis och kött.
Men dieten blir i och för sig bara för en vecka ungefär för att rensa kroppen på gifter, så ingen sprit eller rök heller då.
Inge godis, inte läsk, inga smörgåsar på morgon, inget annat är Frukt och Grönt , jag kommer typ hata det efter nästa vecka, om vi nu kommer att lyckas.
Jag har en svag svag känsla på att jag kommer fuska.. haha

Idag blev första riktiga dagen på träningen i alla fall.
1 Timmas pass på friskis, skit jobbigt var det, men då får vi tänka på att jag faktiskt inte rört mig sedan 6 månader in på graviditeten ungefär. Märks att man har fött barn, orkade inte mycket kan jag säga, och fick håll typ på en gång.
Men jag ska nog bli bättre snart...:D Få tillbaka min kropp, och kanske lite till... wiie, inte helt fel.
Denna gången ska jag få en HET kropp... hahah

Pussen & Kramen!

Tillbaka som vanligt igen.


Nu är jag nog helt tillbaka som vanligt igen efter graviditeten. Har lite träning kvar med magmusklerna bara, så att den inte bara "hänger" haha..
Fick ju min mens första gången förra månaden, och har fått den en gång till, precis då den var förväntad, så nu är det tillbaka på riktigt. känns lite konstigt måste jag säga...
Har precis fött ett barn så kan jag redan gå och bli på tjocken igen. Fast det är ju i och för sig lite mitt fel för att jag minskade på ammningen, var därför det kom igång.
Men nu har jag knappt någon mjölk kvar, det märker Thea så även om det är lite så tar hon inte endå, så jag får inte upp produktionen heller...=(
Mitt eget fel, men lite trist faktiskt... På ett sätt mycket skönt, för vem som helst kan ge henne mat. Men saknar endå ammningssunderna lite. Speciellt mornar och kvällar...

Jag har en helt underbar tid med min familj  just nu, så jag känner verkligen inte att jag vill bli med barn just nu igen.
bäst att passa sig från risktiden.... vilket är..

Onsdag - Torsdag - Fredag...

...denna vecka, och jag har ännu inte hämtat ut mina minipiller, vill inte riktigt äta sådant. så jag vet inte riktigt hur jag ska ta och göra i framtiden egentligen.

Tycker att allt jag prövat inte rungerar. och någon hormonspiral vill jag inte ha försen jag är klar med mina önskade graviditeter eftersom dom sitter i 5 år. Man kan plocka ut när man vill, men lite för dyr för att göra det kanske.


Saknar ju faktiskt att vara gravid en hel del, och känslan att få se sitt barn för första gången är så underbar så det är helt obeskrivligt, men jag vill ju endå gärna ge Thea all uppmärksamhet hon bara kan få just nu.

Hon är min skatt, min lycka, mitt hjärta, mitt kött och blod, mitt allt.



BVC


Idag hade vi tid på BVC 13.15 var vi där..
Först skulle vi mäta och väga Thea för att se så att hon ligger bra till, sedan var det dags för onda sprutor...
Hon dreglar ovanligt mycket just nu så det är förmodligen tänder på gång, vilket gör att det kanske gör lite ont i munnen på henne, sedan är hon lite små förkyld som kan ha med tänderna att göra,
och så när jag satte mig ner med henne i soffan så slängde hon sig bakåt vilket jag absolut inte var berädd på och jag bara hörde hur det knakade till i ryggen och hon började skrika. blev verkligen livrädd, trodde hon skulle bryta ryggen.
men hon lugnade ner sig och min barnmorska sa att det inte verkade som om det var någon fara. skööönt...
Sedan får hon två jätte onda sprutor, en i vardera ben. oj vad hon grät... sedan har hon varit extremt gnällig hela dagen. har tyckt så synd om henne...=(
Hon somnade i alla fall vid 9, somnade ganska fort också, så hon var nog väldigt trött, dels av förkylningen och dels efter sputorna...
Hoppas min ögonsten får en bättre dag imorgon...

Theas nya BVC rapport...

    ÅLDER                VIKT                LÄNGD CM            HOMF

4 mån 21d            7.020                    64.0                      41.7

HOMF = Huvudomfång

och jusdet,,, imorgon ska jag äntligen klippa mig, hoppas jag inte blir missnöjd bara.. jag är nog världens jobbigaste frisök kund. har i och för sig bara blivit riktigt nöjd tre gånger i mitt liv.


                                    

                                   

RSS 2.0