Jobba, studera?


Våren och sommaren är fortfarande för mig osäker. Så man behöver kanske en back up plan?!
Vad vill jag över huvudtaget göra med mitt liv? har ju så extremt många funderingar.
Jag trivs bra på mitt nattjobb, och här vill jag vara just nu. Men jag längtar även tillbaka till Danderyd och BB.
Men varför inte eventuellt försöka hoppa på mer studier?
Kustbevakningen söker nu 24 aspiranter med start augusti 2012. Ska jag ansöka har jag dock bara två dagar på mig, brådis brådis. Men ska man kanske testa med en sökning? Kan ju behövas några ansökningar för att lyckas komma in med tanke på hur många som söker. Dock måste jag gå ringa till komvux på måndag och kolla om man kan hoppa på Svenska B eftersom det är ett krav till utbildningen.

... eller varför inte polishögskolan? :) sätta igång med lite plugg och hårdträning och kanske söka båda och se vad som kan tänkas hända.

inte för att man riktigt har ekonomin för att plugga, men jag är så grymt sugen på att hoppa på nå igen. Dock så är kustbevakningen utbildning betald men galet svårt att komma in :(

 /Stina

Versace armband


Nu har mitt fina armband från hm versace kommit :)
Hur sött som helst, dock kommer jag nog bli lite galen av att ha det på mig för allt på armbandet är stort och tungt och åker omkring åt alla håll när man har det på sig. Men det är bara så fint så jag måste ha det endå :)
Riktigt somrigt och härligt!



/Stina

Härliga snö!


Inatt kräktes Thea flera flera gånger, förmodligen har magsjukan trätt in :( Så nu sitter jag bara o väntar på att kräkas själv, men jag hoppas jag klarar mig, har ingen lust att ligga och kräkas hela natten.
Fast det kan vara psykiskt men jag tycker jag har lite ont i magen och inte mår på topp :(

Härligt är det dock att det kom lite mera snö idag. Thea ville verkligen inte gå in, hon var så glad och tyckte det var så härligt och mysigt. Så imorgon får det bli ut i snön, rulla snöbollar och åka pulka, får hoppas på att det inte blir flera plus grader under natten bara.



/Stina

Drinkar och övernattning


Efter en fika i centrum med Linda och Nick, och en hel del shoppande på rean med mamma till Thea så gick jag och Thea hem till mina föräldrar.
Där färgade jag håret på mamma och så käkade vi middag. När pappa och Thea hade gosat in sig framför en film i soffan så gick vi och mötte upp Gittan för att bege oss till The public för en drink.
Eller, snarare tre drinkar blev det. :) Sedan var det dags för mamma att gå hem, för hade det blivit en drink till så hade hon nog inte lyckats komma hem haha.

Gittan gick hem till sig och jag gick med mamma hem för att sova över. Först placerade vi oss i soffan med pappa för han kollade på en film om Hitler, super intressant, men den var 4 timmar lång så det blev läggdags innan den tog slut.

Finns en risk för att det blir en repris ikväll. Mamma och Gittan blev ännu mer sugna på drinkar efter igår :)

En hemsk bild på mig och Gittan




/Stina

Felaktiga betyg


Igår åkte ett stort brunt brev ner i min brevlåda, men mina efterlängtade betyg. Dock blev jag inte så glad när jag öppnade dom. I psykologi stod det att jag har fått IG, vilket resulterar i, inte ett fullständigt betyg, och ingen yrkestitel som undersköterska. Jag blev helt galen., gick över med Thea till Gittan och åka raka vägen bort till skolan för att leta upp min lärare.

Svaret jag får, "du lämnade ju inte in allt" jo det gjort jag
"jag pratade ju med dig och någon till i början på terminen om detta" nej det gjorde du inte.

Under betygssamtalen i våras så sa hon att jag låg på VG, MVG i allt jag gjorde, så hur kunde jag få ett IG i betyg, när hon dessutom inte ens hade berättat det. Helt rasande var jag.

Hon går och hämtar sin bok och säger, Ja titta, det står VG på dig. HUR KAN DET DÅ STÅ IG I BETYGEN.
Behöver mina betyg för mitt jobb, lite svårt att söka undersköterske jobb utan några betyg som stärker.
Så nu ska dom ändra så jag får hem ett nytt betygsdokument. Hoppas verkligen att det kommer nästa vecka. Har ingen lust att vänta i yttligare 4 veckor.

/Stina

Älskade Iittala


Sitter nu i soffan och myser framför Sveriges mästerkock. Har tänt alla mina underbara iittala lyktor, har så mysig så. Nu saknas bara något riktigt onyttigt och gott, man blir ju bara så hungrig av att se all god mat på tv:n


Kivi ljuslykra fr 119kr - 349kr

/Stina

Galet dålig uppdatering


Ja jag vet att det är dåligt med uppdateringar.
Våran stora dator pajade för ett tag sedan, så nu har vi bara den lilla lilla bärbara men den är så jobbig att sitta och skriva med, därför har jag varit dålig på bloggen på senare tiden.
Men lite uppdatering.

Thea, har blivit a jobbig, hon pratar precis hela tiden, frågar varför, varför varför om allt, avbryter precis hela tiden när man försöker prata i telefon, och bråkar varje kväll om att hon inte vill sova i sin säng. Musten flyger sakta ut, men förhoppningsvis så är även denna period snart över. Förutom allt de så är hon ju underbar :)

I lördags kom Jossan och hämtade mig efter jobbet och vi åkte hem till henne och blandade lite drinkar, sedan vidare till The public där vi träffade Robin och Nille, super kul att träffa dom igen.

Sedan har det väl inte hänt så mycket mer, hehe.

Fortfarande dock galet trött och seg hela tiden, behöver verkligen lite mer solljus nu innan jag går under totalt.

/Stina

och en liten sväng om.


En kanske lite patetisk kväll på Tommy´s. Är dagens ungdomar så galet kräsna att dom alla måste åka in till stan varje gång dom måste festa? trist...
Men jag hade i alla fall en super trevlig och rolig kväll igår. Linda sötnosten kom med en sväng också :)
Sedan kom Carro och Co då blev det lite shaking of the ass.
En snabbvisit hem till Carro efter stägning för lite hockey, och sedan vidare till Statiol för en galet god kall sune, mums





Förra gången jag var på Tommys kände jag mig riktigt oldie. Var bara 18 åringar där, om fan inte ännu yngre. Alla tjejerna sprang omkring med kläderna någon annanstans än där dom ska sitta, killarna började bråka precis hela tiden.
Igår var det också nästan bara massa 18 åringar och dom nya som stod i baren hade ingen anning om vad en dagens är. Va fan!!! En dagens måste man väl veta vad det är om man står i en bar. och Tommy själv den skiten sa att det var 10 år sedan den var populär och att den är helt ute, nejdu Tommy, den är INTE  ute, inte hos mig i alla fall :)

/Stina


Lugn och ro, och så lite alkohol


I Tisdags dök Claire upp här i stan så då passade vi på att njuta tillsammans av några cosmos :)
En blev till två, två blev til tre and on and on and on
Slutade med att vi gjorde oss en varm härlig bad sådär miss i nassen. Men först lite pommes och revbensspjäll, galet gott.
Så fort vi hade lagt oss så blev vi som två olydiga 13 åringar som bara låg och fnissa och aldrig kunde somna, fattades bara en mamma som kom in och sa att nu måste vi sova om vi ska orka med skolan imorgon, hehe.
Några knäppa dans moves, knassiga låtar och galna inspelningar senare slappnade huve av på kudden och vi kunde äntligen somna, sådär framåt morgonkvissten :)






/Stina

RSS 2.0