Spontan kryssning


I måndags blev det en väldigt spontan kryssning.
Åkte in med mamma till mormor i Solna, och skulle sedan möta upp Heidi innan hon begav flyttlasset till Finland. Då kommer vi på att "ja, varför inte ta en 36 timmars kryssning och åka med"
så blev det.
Snabbt tillbaka till berga för att packa en väska och sedan bar det iväg =)
Först blev det såklart några samtal för att kolla om vi kunde lämna våra hem.

Första gången jag lyckas träffa Heidi sedan hon flyttat till Sverige är den dagen hon flyttar ifrån Sverige, men det var kul att se henne i alla fall =)

En rolig kryssning blev det och en mysig liten tid i Finland.
Fick ett par skor av mamma, TACK TACK TACK, dom är såå snygga, och jag lär vara ganska ensam om dom =)


Converse By marimekko

/Stina

Tack för en Torsdag



Igår kom Carro, Linda och Joels kompis christoffer över på några glas saft ;)

Jag och Linda lyckades mer eller mindre övertala Carro att vi skulle få klippa henne, och shit vad grymma vi var, hade velat klippa lite mer dock, men det var endå skit bra.
Kort på ena sidan och bakåt, och långt uppe och ena sidan, sedan drog vi allt bakåt.

Senare tänkte vi försöka testa Tommys, men det var inge folk så dom tänkte stänga så vi vände hemmåt igen och började spela poker.
Min första gång och jag Vann =) weeei.
Som jag sa till grabbarna tidigare, det går inte att spela poker med någon som inte kan för den personen vinner alltid, och helt rätt, så blev det. Eller så kan det ju också vara så att jag är en naturbegåvning ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för en fredag.

/Stina

Blir så arg


Man kan tänkta sig att anställda på oseriösa företag ljuger en rakt upp i ansiktet.
Men att anställda på ens egna kommun gör detsamma, och heller inte kan riktigt erkänna sitt fel gör mig bara så otroligt förbannad.
Dessutom måste man ringa och ringa och ringa innan man lyckas få tag i någon.

Så nu är dom arga känslorna ur världen, på med ett leende, kläder och hämta Thea på dagis ;)

/Stina

Dryga dagar


Nu har jag i snart två veckors tid haft huvudvärk varenda dag, till kvällen kommer det, och igår blev jag lite små tvingad till att ta en alvedon, men det hjälpte inte. Nått är det som är galet.
Börjar morgon rundan på jobbet och blir akut illamående så jag blev tvungen att lägga mig ner några gånger, först tänkte jag att det kanske är för att jag var trött och hungrig.
Men x antal timmars sömn senare och mat i magen, ingen skillnad =(
Har verkligen inte lust till att bli sjuk nu, har massor att göra!

/Stina

Behöver du göra knipövningar?


Ända sedan jag fick Thea så har jag haft svårt att knipa ihop ibland ;)
Har haft svårt att hoppa hopprep, men det är nog enda gången som det kan ha blivit lekage, men det är nog de tycker jag.
Så jag har varit på g att köpa geisha kulor hundra tals gånger men av någon anledning så har det aldrig blivit av, och sitta och göra knipövningar i bilen eller i soffan, det kommer man aldrig ihåg.
Men nu har jag hittat den BÄSTA ÖVNINGEN
Sist jag hoppade studsmatta var typ när folk började köpa dom till trädgårdarna för typ 15 år sedan, men när vi var på Husarö så hade dom en där, då var man ju tvungen att hoppa lite, dock så var man lite stelare och räddare än var man va för 15 år sedan, och så orkade man inte ens hälften så länge, hehe.
Men 2 studs så började det läcka, och det läckte och läckte och läckte så jag fick springa mellan mattan och dass. Dagen efter så hoppade jag igen, INGENTING läckte, inte ens när jag tog i ordentligt för att komma högt, eller när Joel dubbelstudsade.
Sjukt bra träning för knipisarna. Så nu måste jag verkligen köpa hus och en sådan där matta. Det står numera först på listan, nästintill =)





/Stina

The Baseballs



Grymt bra grupp =) Man kan inget annat än ÄLSKA DOM.


/Stina


Snart är det tillbaka till Sverige


Nu är det bara två dagar kvar sedan är det dags att återvända till Sverige.
På ett sätt så ska det bli riktigt skönt att komma hem, och få åka ut med båten över helgen.
Men det är ju verkligen skönt att leva i en väska och inte en enda gång behöva tänka på, jobb, räkningar, hemmet, när skolan börjar, alla förberedelser och mycket mycket mer.
När man har semester då bara är man, man lever inte riktigt i verkligheten just då, och det är ju extremt skönt, att bara kunna släppa allt. Men snart är det slut.

Idag är det även en liten moln hinna uppe på himmlen, vilket också är skönt, för då kan vi orka gå en sväng på stan idag, det orkar man nästan inte när solen steker på.

/Stina

RSS 2.0