Underbara dag


Ännu en varm, solig och härligt vårdag :)
Dagen började med att Thea skulle ha genrep på dansen inför uppvisningen nästa vecka, hon vägrade dock att vara med så det blir ingen uppvisning nästa vecka.
Efter så åkte vi in till Solna för att hämta upp mormor inför en liten lunch, och sedan vidare hem till min moster och hennes man. Där sprang Thea runt i trädgården och plockade blommor. Årets första grillade mat fick jag också, en god röd dans korv :)

Mormor fick jag lov att köra till akuten sedan och det visdade sig att hon hade brytit armen efter att hon rammlat för några dar sedan :( så nu får stackars gå med gips.




Imorgon är det fina valborg. Då blir den att se härliga brasan på ekbacken.

/Stina

Godisbomb


Nu känner jag mig som en allt för jäst bulle.
Jag tryckt i mig 3 kakor och snart en halv godispåse, känns det som iaf. Känner mig äcklad, uppblåst och bara blä.
Ångrar till 1000 att jag tryckt i mig skiten.
Vet inte vad som har hänt med mig riktigt, har inte ätit godis nå vidare mycket på flera år, choklad har jag kunnat tycka i mig, men rent äckligt konstgjoty godis har det inte varit allt för ofta, försen nu när jag tränar så pass mycket.

Ska ALDRIG mer köpa godis! Vill bara få upp skiten. ush ush



/Stina

Smoothie pannkaka


Nu efter träningen blev jag sugen på en smoothie, men även på pannkaka, så jag slog ihop 1+1 och gjorde mig en smoothie pannkaka med lite sirap. Hur gott som helst :D




/Stina

Spring, Yes plz...


Två häliga dagar har vi ny fått. Gårdagen var dock bra mycket härligare, men jag ska inte klaga allt för mycket på denna dag. Det är riktigt vår värme iaf, helt underbart.

Men igår, ojoj så härligt det var. Thea fick åka vagn till dagis både igår och idag vilket hon älskade, och att få äta frukost i vagnen det tycker hon verkligen om. Efter dagis igår hämtade pappa upp oss och så åkte vi ner till Österskär för att äta middag. I väntan på maten så sysslade pappa med båtarna, Tha vattnade alla blommor och lekte med stenar och jag satt i solen och bara njöt :)




Nu blir det en härlig dusch efter ett träningspass med bästa Joel...

/Stina

Workout and some sun


Idag blev det iväg till gymmet eftersom jag känner mig lite bättre med illamåendet. Det kommer dock när jag tar i så det fick bli ett lite lugnare pass, bara skönt att ha gjort något :)
Sedan gick jag iväg för att njuta av en liten utomlandsstund, galet varm och skönt det passade bra efter träning.

Jag ser ut som en smurf på andra bilden, så nu ska jag leta upp min svamp!


Nu blir det middag sedan ska jag hämta upp Nina så vi kan åka på första dagen av en lite utbildning vi ska gå borta i Täby.
Sedan ska jag hem och invänta mitt nattliga sällskap :D

/Stina

Början till utbrändhet?


Än så länge idag så känner jag mig lite bättre än vad jag har gjort, dock inte alls helt bra. Lite illamående som gnor lite sådär irriterande, måste fortfarande ta det lugnt när jag ska vända på huvudet för ögonen hänger inte riktigt med, och magen känns lite bättre. Men är livrädd för att det kommer bli värre under dagen, vill att det sak gå bort, att jag sak bli bra nu.

Något som skulle kunna vara en förklaring till hur jag mår är att jag börjar bli utbränd. Hur man kan bli utbränd i min ålder är dock för mig ett rent mysterium. Men jag kan inte tänka ut vad det annars kan vara, antingen är jag på väg att bl utbränd eller så har jag något allvarligt fel inne i min kropp, så jag tror jag sattsar lite på det där med utbrändhet och börjar ta det lite lugnt istället.
Har ju i och för sig levt med en ständig stress och panik i ca 8 månader, så det finns ju dessvärre en förklaring till varför kroppen kanske inte skulle orka mer.
Ska bli mycket dukigare på mina sov rutiner och så ska jag verkligen försöka sätta min hjärna i lågvarv!
Bästa sättet för att få ner stressen i min hjärna, är att slå på musik, börja städa och sedan gå och träna.

/Stina

Fel i kropp eller knopp


Jag har känt mig konstig i kroppen i flera flera veckor, men det kan ha haft något att göra med att jag inte mått på topp psykiskt.
Men nu har jag illamående, yrsel och magsmärtor som bara inte vill ge med sig.
I över en vecka har det varit såhär och jag börjar bli galen. Jag blir hungrig men vill helst inte äta för det lockar inte, så alla måltider får jag mer eller mindre tvinga i mig, så sjukt jobbigt.
Har inte hunnit tränat på några dagar pga att annat har kommit imellan och så har jag haft en sådan galen träningsverk. Men sist jag tränade så fick jag tom upp lite spya.
Idag ska jag gå och träna igen, och jag hoppas verkligen att illamåendet ska få kunna få över lite så att jag kan ta i lite utan att behöver kräkas.

Blir snart tokig!

/Stina

Fredags workout


Idag blev det armar, axlar och rygg på gymmet. Allt tog sådan tid så det fick räcka, hade egentligen tänkt göra mer, men så får det bli ibland.
Imorgon är tanken att det ska bli koncentration på mage och rumpa, men får se hur det kommer bli med det, kommer eventuellt ta mig över till Gym och motion, har inte varit där sedan dom bytte ägare, så det är länge sedan.
Men jag behöver lite ny inspiration så ett pass där kanske kan hjälpa.

Min hårutväxt började bli hemsk nu också. Så idag blev det en ny färg. Den är nästan lite orange men frisören sa att den skulle bli ungefär så som jag hade, och det är den färgen jag gillar, den färger som kommer fram några veckor efter att jag färgat rött, nu fick jag den på en gång. Lite mer år det brun oranga håller än rött.
Köpte även en hmm, vad det nu är, någon olje grej av nå slag, för mitt hår har blivit så otroligt torrt och förstört.
Bara älskar denna oljan, något som är extremt viktigt för mig (har jag skrivit många gånger förr) är doften, och det luftar perfekt :) och den är super härlig att dra in i håret. Håret blir alldeles lent och härligt.

"Hårfägen syns dock inte riktigt på bilden"



/Stina

13 April och Fredag den 13


Denna dag har jag verkligen inte längtat efter. Det är nog jobbigt som det är just nu och så ska denna dagen komma och göra det ännu värre.
Inte nog med det heller så är det väl självklart att det ska behöva vara Fredag den 13 också, på köpet.

För att klara mig igenom dagen så ska jag sova först några timmar, sedan köra på ett sten hårt och långt träningspass, för det är endå gånger jag klarar av att koppla bort allting, sedan kan det hända att jag kanske köper något gott och öppnar en flaska vin, eller sova bort resten av dagen!
Vill bara att dagen ska ta slut!



/Stina

Träningsvärk, jajamän!


En av magövningarna igår tog rejält, känns riktigt skönt, men ont.
Har inte haft träningsvärk i magen på jag vet inte hur länge, nu klarar jag inte av att nysa.
Det änns över precis hela magen, uppe, nere, sida, all over!
Idag blir det inget träning för min yrsel sitter fortfarande i, det är inte lika kraftigt som i morse tack och lov, men jag bör nog ta det lugnt idag, måste klara av nattes jobbpass också.
Så jag får sattsa på träning imorgon istället.



/Stina

What a night


Första natten för detta passet då. Det var en annan start än vad man hade väntat sig. Dom verkar dras till mig just nu, inte alltid så skoj. Men livets gång måste man lära sig och acceptera.

Jag har även mått så konstigt dom senaste dagarna, har inte alls mått nå vidare bra. Dom senaste två dagarna så har jag börjat må så otroligt illa runt 5 tiden, som har suttit i ca 2 timmar, har knappt klarat av att laga mat, i tisdags hade jag dock inget val, för Thea var ju tvungen att få mat i magen, men det var verkligen inte kul att försöka laga mat när man var på väg att kräkas hela tiden :(
Igår gick jag och sov i 2 timmar istället, och när jag vakna så var illamåendet borta så jag kunde laga mat.
Nu tidigt imorse fick jag istället en sådan gräslig yrsel som bara inte vill gå över, har aldrig tidigare haft yrsel så det känns lite oroande, vad är det för fel på mig? Vad händer i min kropp egentligen?
Hoppas bara att jag lyckas somna trotts denna yrsel, känns dock tveksamt just nu!

/Stina

Workout


ÄNTLIGEN kom jag iväg till gymmet igen. Blev ingen träning på 5 dagar dessvärre, men nuså är jag svettig och tränad.
Tränade nog lite för hårt också för jag mådde så sjukt illa när jag kom hem så det var bara att lägga sig och sova en stund, så jag har inte ens hunnit in i duschen ännu, känner mig rätt äcklig :)
Körde på en ny magövning idag också, sjuk jobbig men bra. Den tar både på mage, rumpa och rygg. Mycket koncentration på rumpa blev det idag, så får se hur ont jag kommer ha i den imorgon :D



/Stina

Impetigo


Thea stackarn verkar ha fått impetigo (svinkoppor) , hon fick ett otäckt sår i torsdags som vi visade upp på apoteket, jag frågade dom där om det kunde vara just impetigo, verkligen inte fick jag som svar, det där är bara ett skrap sår. Tyckte inte riktigt att det kändes rätt, men dom ska kunna lite dom på apoteket.
Såret blev bara värre och värre, och huden runt såret började falla av.
Till slut var det så illa att det var bara att gå till läkaren på en gång igår, och jo men visst trodde dom att det var impetigo. Dock har vi inte fått svar på odlingen ännu men jag hoppas medicinen hjälper som hon fick.


Såhär såg såret ut i lördags, och i tisdags så var det 3 gånger värre :(
Hon måste verkligen ha haft så himmla ont, det sa hon också flera gånger

/Stina

Påsken springer iväg


Det var varit lite dåligt med träning denna veckan, gymmet har inte haft sina vanliga öppetider och så har jag inte riktigt kunnat ta mig iväg för att träna, får bli bättre till nästan vecka igen.

I torsdags sprang jag in i Stefan och Danne nere i centrum så vi bestämmde oss för att ses och gå ut en sväng, hade en riktigt trevlig kväll förutom att en gammal vän var tvungen att komma och vara ego, dryg, hemsk, och bara blää, en del kan aldrig sluta tro att dom är bätte än alla andra, fast dom i själva verket tyvärr är mer förlorade än alla andra.

I fredags var mormor här och vi åt en super god middag :)

Igår så passade Gittan Thea en sväng så att jag och Gurra kunde åka in till stan och hälsa på Daniel som skulle dj´a lite på ett ställe, men en lugn och tidig kväll så det var skönt.

Idag har vi bara varit hemma igen, för Thea är inte riktigt bra, hon har haft feber under dagen, dock försvann den här på kvällen men jag känner på mig att den är tillbaka imorgon bitti igen, hoppas dock inte så att hon kan få gå till Lekiz som hon har pratat om i flera dagar nu.

Nu sitter jag och kollar på Så Ska Det Låta, såklart :) och väntar på att Joel ska komma förbi och ha lite myskväll!


Ser lite konstig ut på bilden :)

/Stina

Påsk, lördag, sol och sjukdom


Hade jag inte haft Thea idag så hade jag nog aldrig tagit mig upp ur sängen. Eller jo för att träna, och sedan lagt mig igen.
Har egentligen ingen glädje av att vara vaken men tanke på också att Thea är sjuk :( Så nu har hon somnat i soffan, hon vill inte äta, knappt dricka, och bara sover.
Så att i princip bara sitta här själv och inte göra något suger hårt, för det får mig att tänka för mycket :(

Hade verkligen velat åka iväg och hitta på något skoj med Thea idag, eftersom det är så fint väder också. Stackars älsklingen som lyckades bli sjuk.
Känner mig nästan lite orolig, hon brukar inte vara såhär låg när hon är sjuk. Nu börjar jag verkligen undra vad hennes stora sår på armen är för någon vi upptäckte häromdagen.

Alla vi barn i bullerbyn rullar på tv:n och jag sitter och läser massa mer om träning, och bara väntar på att hjärtat ska vakna!



/Stina

Misslyckad töjning


Idag var tanken att jag skulle töja upp en sista gång, upp till 10mm. Men det sket sig totalt.
Det gjorde så sjukt ont att jag var sekunder från att börja gråta.
Jag fick helt enkelt säga att jag är på väg och gråta nu för det gör så sjuk ont, jag kände hela tiden "det går inte, det går verkligen inte" så kir slutade, tack och lov.
Jag har väntat tiden jag ska ha väntat men jag vet inte riktigt varför det inte gick. Kanske kan ha något att göra med att man har lägre smärt tröskel när man inte mår på topp, kanske kan det ha varit det, eller så var mitt öra helt enkelt inte riktigt redo ännu.
Så vi fick sätta in en tung ring i min tunnel för att hålet ska hänga ut sig lite, så kanske det går enklare nästa gång. Men tänker vänta bra mångar veckor nu, vill inte kända den där smärtan igen :(



/Stina

Driving me crazy


Jag orkar inte!!!
Jag lyckas aldrig komma till ro för att få lite sömn. Dom enda gångerna jag kan sova är när jag kommer hem från jobbet på mornarna.
Men kvällarna, det går bara inte :( 1000 saker snurrar i skallen, fötterna vägrar slappna av och allt rinner över i panikångest, varenda kväll. Kommer vara helt död imorgon bitti, åter igen.
Det måste verkligen gå över snart så jag kan få börja sova ordentligt, det räcker få inte med 5 timmars sömn. börjar bli tokig på det här!!!!!!!!!!
Inte ens ett glas vin hjälper längre .




... och efter att ha fått avreagera mig lite.
Idag var mormor här ute en sväng efter att hon kört mamma till flygplatsen. Fick lite fina påsksaker av henne, så jag och Thea prydde matbordet så fint i påskens anda när vi kom hem. Så nu har vi iaf lite påskfint. Imorgon ska jag försöka få Thea att bli en påskkärring, var lite si sådär när jag frågade idag, så jag får se hur hon känner imorgon när hon vaknar. I värsta fall kanske jag också får bli en påskkärring,


Risets kreation är av Thea Wikner :) Hon var så stolt och glad!

/Stina

Veckan som sprang förbi


Måndag- Träna och middag på tommy´s med Joel. Jobb!
Tisdag- Jobb
Onsdag- Träning
Torsdag- Jobb
Fredag- Träning, Middag med Joel, , Jobb!
Lördag- Jobb, film med Joel
Söndag- Träning och Jobb!

Veckan har varit ganska tuff, och min jobb helg började inge vidare alls. Efter 45min in på arbetspasset så hände det grejer, jag hamnade mer eller mindre i chock och det blev en extremt jobbig natt, så jag var helt död o lördags och lyckades sova enda tills klockan 18.00
Jag har varit med förr och det är egentligen inga konstigheter, jag var på sätt och vis beredd på vad som kom, men av någon anledning så tog det extremt hårt på mig, kanske kan det vara för att jag är i en position i livet där jag redan är känslig och skör, som gjorde att jag inte riktigt klarade av att mötas utav detta nu.
Men inatt ska jag bita ihop igen och kämpa mig genom natten, jag får slappna av, tänka och pusta ut till veckan då jag är ledig.
En liten mottgång just nu och jag bryter ihop totalt! Skulle bara behöva stänga av hjärnan några veckor.


/Stina

RSS 2.0