Resemål


Jag har många många resemål jag ska göra innan mitt liv här på jorden är över, finns massor jag vill se, men nu har jag tittat åter igen på bilder från Svalbard.
Så vackra bilder, och bara att få åka och se alla djuren dom har där.
Har hittat en resa där man är borta ca 9 nätter och man är ute på expeditioner varje dag, dock inte billigt men något jag verkligen skulle vilja göra.







/Stina

Insomni


Då var det dags för mina sömnsvårigheter att komma tillbaka.
Jag är super trött tidigt på kvällarna, men jag klarar endå inte att ta mig till sängen, för jag vet att då kommer jag ligga där, skaka ben och fötter och bara snörra runt i timmar.
Börjar bli lite tröttsamt nu igen.
Sist fick jag sömntabletter, men dom är dessvärre slut, och när jag var till läkaren för ett tag sedan för att dom började ta slut så var mitt enda alternativ psykolog. Tror dock ingen eller inget annat är tiden kan hjälpa mina sömnsvårigheter, sist gick dom över, och det är jag övertygad om att det även kommer göra denna gång.
Har bara inte möjlighet att ha det såhär i flera veckor och få för lite sömn.

Men jag tänkte, undra vad som är bäst. En sömntablett, eller ett halvt glas vin??
Vad ger bäst resultat?
Vad är bäst för kroppen?

Jag har kanske fel, men jag tror vin är bättre för kroppen, dock är jag inte säker på att det fungerar i närheten så bra som en tablett.

/Stina

Dagens utmattning


Idag tog jag min lilla shake och begav mig till gymmet, blev två vilodagar istället för en då det inte fanns någon tid för träning igår tyvärr.
Men idag blev det hårdträning då istället. Har kört varenda liten millimeter på armarna känns det som, dom är helt slut, helt döda. Mage, rygg och bröst fick sig också en omgång, dock känns det inte lika mycket där, får nog bli ännu hårdare nästa gång tror jag nog.
Avslutning blev det på löpbandet, och där trodde jag nästan att jag skulle falla ihop. Har när instill inte kunnat springa sedan innan jag blev gravid, idag slog jag dock mitt "rekord" sedan graviditeten, känner mig galet nöjd, och benen, ja dom känner sig mosiga :)

Nu har jag tryckt i mig massa gott för musklerna, så nu är det dags att börja lukta gott också så att jag kan bege mig till dagis och hämta gullungen!



/Stina

Bästa dans tjejen


Thea är så otroligt duktig varje lördag kl 10, då har hon dans och hon är bara för söt :)
Jag har jobbat varje lördag hon har haft dans, men första gången tog jag mer ner i alla fall, sedan dess har jag inte varit där försen idag... Kändes så otrolig att släppa in henne i dans salen, se henne gå in helt själv och dörren stängdes. Kikade in några gånger genom springorna, och hon var sååå duktig :)

Mammas söta och duktiga tjej!!!



Nu är min mormor på väg ut från solna för att umgås med Thea några timmar så att jag kan få lite mera sömn eftersom jag ska hoppa in och jobba extra inatt, och imorgon ska vi träffa anna och mathilda så då blir det förmodligen inge sova av.
Sedan ikväll så blir det god mat och lite melodifestivale :)

/Stina

Together and back again



Hade en riktigt trevlig kväll igår. Carro kom över, vi tog ett glas vin och begav oss vidare en sväng till The public, där träffade jag mig gamla goa vän Gurra som var här över helgen bara.
Vi drog vidare (skäms över det) men, jaa, vi drog vidare till kejsaren, lyckades få med alla grabbarna och jag tror nog alla skämdes precis lika mycket.
Men vi hade iaf ap kul, en flummig liten kille stod på scen spelade och sjöng live, men han var riktigt kul, spelade rolig musik. Tack underbara för en helnice kväll!!!






/Stina

Ey friday night


Vinter har jag korkat upp och nu inväntar jag bara Carro för lite vin mys och sedan en lite walk ner till The public



/Stina

Lé Tattoo...





Här har ni den nya tatueringen... Mitt älskade citat som säger mycket om mig kanske :)
Jag är grymt nöjd över att ha prytt min kropp med denna text!!!


När jag skulle göra insida arm så var jag riktigt skraj att jag kanske inte skulle klara av smärtan, det är ju ganska känsligt, men det gjorde egentligen inte alls ont, föresen skuggningen med den röda färgen kom, och då skuggade hon där hon redan hade skuggat med svart en gång, så inte så konstigt att det gjorde ont.

Men denna, aj aj det gjorde verkligen ont, ingen skön känsla att tatuera över revbenen, och jag som var skraj över att man kanske skulle bli kittlig, knappast med den smärtan, inte en chans.

Jag har inte använt BH på 5 dagar nu, och det börjar verkligen bli riktigt skönt, kanske fortsätter så även efter att tatueringen har läkt :D
/Stina

Träning


Det är kanske på håret att jag får träna, men jag var bara tvungen att få träna idag, känns bara så bra i hela kroppen, fortfarande mjölksyra så att jag knappt orkar få upp gaffeln till munnen, men det är så det ska va, det är härligt :)

För ett antal veckor sedan så skadade jag mitt revben, vilket har kännts av till och från, ibland mer och ibland mindre, och jag har tyckte dom senaste dagarna att det har lagt sig lite, tills jag gav mig på mitt magpass, det gjorde verkligen riktigt ont, men det dumma revbenet ska inte få förstöra min magträning, så det var bara att bita ihop och köra på.

Nu blir det en ansiktsmask och sedan in i duschen, för att sedan fundera ut på vad denna dagen ska kunna erbjuda!

/Stina

Mumsigt värre...


Efter en riktigt god middag med en sallad gjord på alla nyttigheter jag kunde hitta så avslutar jag min ätar kväll men en god efterätt. Jordgubbar med mörk choklad, galet gott och man behöver inte äta så mycket för att bli belåten

Lite dum har jag varit ikväll också, jag är hopplös och kan aldrig lyssna, men vill ju så gärna träna så jag gick halvvägs och gjorde endast lite magövningar, och inbillar mig om att det absolut inte är någon fara :)



Bara skit på tv så det börjar nog bli dags att leta fram en bra film att slå på!

/Stina

Grönt är skönt


Sedan jag började trycka i mig lite vitaminer och tänka på vad jag äter så har jag fått mycket mera energi (såklart) så nu ska jag verkligen tänka om och försöka hålla detta.
Så idag när jag var på ica köpte jag endast en kasse med gottiga nyttigheter :)

Vattnas redan i munnen på mig när jag tittar på det:)

Så nu ska jag göra mig en redig sallad med allt gott man kan tänka sig i


/Stina

Nya skor, again


Idag kom dom på posten, och dom är sjukt mycket snyggare på foten måste jag säga.

Det finns många detaljer jag gärna hade ändrat på denna skon, men det gick inte att låda bli den när jag såg den lila glittriga klacken, så ball :) Kommer förmodligen inte att använda dom om jag känner mig rätt, men dom var bara ett måste. Någon gång ska dom på... och så var dom på rean, då kan man ju inte säga nej :)

Jobbigt att alla skor i dag ska behöva vara så höga, jag är inte direkt kort från början :(


/Stina

Semlornas egna tjockis dag






Jag har dock inte ätit någon semla idag, inte ett dugg sugen på sådant just nu. Nätt och jämt att jag lyckas få i mig mat.

Men idag hade jag mormor och pappa här på middag, och dom två fick iaf njuta av en semla sedan, Thea ville inte heller ha, hon älskar grädde, men tydligen inte grädde på en semla, knäppisen :)


/Stina

Heavenly Ink


Det känns som om jag är på Hevanly Ink och springer flera gånger i veckan. Igår var jag där, dock inte angående min töning utan för att prata tatuering. Jag har två stycker jag vill göra, just nu börjar jag med den lilla, den stora får vänta till senare för det har jag inte riktigt pengar till just nu.

Mitt favorit citat kommer förhoppningsvis pryda min kropp ganska så snart, jag måste bara försöka bestämma mig för vilket tysnitt, har hittat två som jag gillar, men är endå inte riktigt säger, och så har jag två alternativ på placering som jag heller inte riktigt har bestämmt mig för ännu. Blir en stor funderare på det, blir galen på att jag ska behöva ha en sådan fruktansvärd beslutsångest när det handlar om precis allting!!!


/Stina

Fler bollar i luften?


Nu är det mycket, hela hela tiden.
Denna veckan har jag bara haft Thea en natt, vilken känns sjuk trist :( men jag är endå glad över att hennes pappa hjälper till så gott han kan just nu och tar Thea när jag ska jobba, känns som att det kommer fungera jätte bra, tråkigt bara med mina långveckor så blir det bara en dag jag träffar henne. Men nästa vecka så, då är jag lång ledig :) Ska bli så skönt, då blir det stor städning här hemma.

Jag har inte haft någon energi över huvudtaget, och utan energi så orkar jag inte äta och utan mat så får jag ingen energi, har blivit som en ond cirkel. Har börjar tvinga i mig lite mera mat, plus att jag var och tränade igår, kan ha varit det som behövdes, för energin kom tillbaka till viss del.
Så idag blir det mera träning :)

Men först ska jag fixa klart med all tvätt.

..och så måste jag förbi badrumms affären, då min nedrans duschhållare har pajat. Dock så har jag ingen anning om vad/hur jag ska göra med det. Köpa en helt ny? eller reservdel? men hur ska jag ens få loss den fråg kaklet, jag har inte den BLEKASTE. Får hoppas på lite hjälp från pappa på fredag då han kommer över med min nya tv :D

En liten snabb update!

/Stina

Inget är bättre än mat


Mat är det absolut bästa som finns, och jag är verkligen alltid sugen på det.
Dom senaste dagarna har jag fått äta mat av nästan världsklass :) all mat som är tillagan av någon annan är mig är i och för sig av världsklass ;)
I örebro fick vi en galet god tapas tallrik, saknar redan den tallriken, dock var man tvungen att dela på tre, hade verkligen velat ha hela tallriken endast för mig själv.

Igår blev det en stor blodig biff, min absoluta favorit.




och idag lyxades lunchen till med mat från den bästa indiska restaurangen


Nu ska jag snart bege mig till jobbet, har fyra nätter att sysselsätta veckan med, och på lördag ska jag på dop, så innan dess måste jag även försöka hinna med att hitta en dop present, man kan ju fråga sig själv varför man alltid är ute i sista sekunden, hopplös!

/Stina

Töjning


Äntligen har jag kommit ett steg längre i min töjning. Denna gången blev det ett tunnel på en gång, som ska sitta i 4 veckor, sedan blir det 1mm till i 4 veckor och sedan blir det min 10a :)



/Stina

Visste du att...


Såg på nå program för ett tag sedan där läkare drog upp massa saker, bla om att ha datorer på magen.
Datorerna ska man absolut inte ha på magen sa dom, dels så är det inte bra för kvinnans mage pga av livmodern, det får inte bli varmtm plus att strålningen är dålig för magen.
Resultatet av detta kan bli problem med äggstockarna och om jag minns det rätt så kan man ha svårare att bli gravid.
Varenda gång jag sätter mig i soffan och lägger datorn på magen så börjar jag tänkta på det, tänker dock också alltid att det är ju bara en stund, men nu har jag suttit här med datorn på magen i säker två timmar,
börjar känna hur varmt det börjar bli. Kanske dags att sluta med det, och köpa en sådan där dator bricka istället, vore kanske ingen dum idé :)

Nu släcker jag dock datorn så min mage kan få vila och bli lite nedkyld. Dags att sussa så sött.

/Stina

Just do it already..


Inte gjort ett skit med hemmet idag vilket känns ganska surt, för hela köket är täckt utav disk, borde resa mig upp precis nu för att göra det, men har suttit ner för många timmar så har inte orken.
Behöver en liten spark i rumpan tror jag :)

men hy känns by the way riktigt skön, och mitt hår har fått lite mera glans idag. Kropp och knopp är redo för en helg i örebro!!!



/Stina

Ansiktsprodukter


Något har hänt med min ansiktshy helt förstörd och på löpet super torr nu när det blivit så kallt.
Så nu fick det verkligen bli att gå ner till kicks och be dom plocka fram lite nya produkter, till ett bra pris dessutom. Har alltid brukat köpa biotherm men det kostar ju lite, och nu ville jag ha mycket så då fick det bli till bättre pris.

En rengöring som jag dessutom ska ta bort sminket med, brukar alltid använda tvål :) har aldrig gillar sminkborttagningsmedel men nu får jag väl lov att ändra på mig.
Dock så var denna riktigt skön och behaglig att använda

En mask som lycktar jordgubb. Den luktar gott, är till ett bra pris och otroligt behaglig att dra på

En Anti blemish spot treatment, sved som attans igår kväll när jag drog på den, så den borde väl hjälpa.

.. och till sist så blev det en ny mjukgörande, eftersom min inte hjälper just nu. Jag tål verkligen inte denna kyla


Min hy måste tillbaka till Spanien!!!!

Jag är extremt kräsen när det kommer till smink, hudvård och hårvård. Produkterna måste absolut inte vara billiga eller dyra, men dom ska lukta gott, det är nog de viktigaste för mig :) och så ska dom vara behagliga, och inga produkter får klibba fast på fingrarna, vissa kan ju bli sådär äckiga på fingrarna och nästan lite svåra att skölja bort.

Men alla dessa produkter jag köpt nu får +++++ av 5 på det försrsta intrycket. Känner mig hittils nöjd, nu ska jag bara se hur resultatet kommer bli med tiden.

/Stina

Vad har jag givit mig in på?


Blev snabbt bort till komvux i måndag för att anmäla mig i sista sekund till tre kursen denna termin.
Min tanke var att jag inte skulle plugga mer just nu, men det sket sig totalt om jag ska kunna söka vidare i höst :)
Kurserna började för ca 3 veckor sedan tror jag och jag ligger då såklart mycket efter.
Inte nog med det så har jag hittils fått två böcker, TVÅ som ska läsas, sedan kommer det en till, och jaja nej men vi slänger så ytligare en till.
Hur ska jag klara det? Jag som avskyr böcker, har läst en bok i hela mitt liv, det är bara för trist, jag vill bli stimulerad på annat sätt, inte via trist text. har dock tagit mig igenom 16 sidor på rasten i skolan, det börjar bra, så nu får vi bara se hur fan det ska sluta :)

Kommer bli en galet hektisk termin. Inte nog med detta så har jag ett helt annat prov att göra på tisdag också, det ska jag ha tid att plugga till med, varför har inte dygnet fler timmar för?!?! Jag behöver fler timmar, föler dygn, eller varför inte fler veckor eller månader :)

/Stina

RSS 2.0