Ny tatto

Två nya små tatueringar pryder numera min kropp.
Det blir som en dum drog, men jag älskar dom :)
Mitt absolut senaste tillskott är min dotters namn på handleden. Hon ska hela tiden titta på den och visa den för alla, Thea vekar vara väldigt stolt över att hennes namn står på min kropp :)
 
 
Mycket annat har hänt i mitt liv. Både jobbiga saker, och glada roliga saker, men det är inget jag kommer skriva om just nu.
 
Men imorgon händer det roligare saker, då drar jag och Jossan till gotland :D Sedan blir det raka vägen hem för Summerburst at Husarö!
 
/Stina

Vad är det som händer?

Så sjukt besviken på allt för många människor runt omkring mig just nu. vad fan är det som händer?
Är så less på den här respektlösheten så jag tror jag blir galen. Jag trodde jag var en vuxen människa med precis lika vuxna människor runt omkring mig.
Men har tydligen galet fel, för så som en del uppträder är långt ifrån vad en vuxen människa ska göra.
Har sagt till upprepande gånger om vad som gör mig ledsen, och sårad, men det verkar fan inte gå in över huvud taget. Helt otroligt!
Bort från mitt liv skulle jag vilja säga, men tyvärr så finns det ju en som jag inte kan klippa banden med, vilken ibland känns oerhört ledsamt :(

/Stina

En sommar utan blogg

Jag har varken haft tid, lust eller ork för att ägna tid åt bloggen den senaste tiden.
Har hänt massor med skoj om jag bara inte orkar skriva om, och ikväll hände det näst bästa, SPANIEN VANN, så jäkla grymt!
en veckas semester har gått, nu återstår en vecka, denna veckan har jag inte heller Thea så jag är helt solo och ska försöka hitta på det mesta.
Men längtar som faaan till vecka 29 :D då ska jag ha det riktigt nice!

/Stina

RSS 2.0