Mor och Fars Dag!


Grattis pappa på din födelsedag! Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra. PUSS O KRAM!

.... och grattis mamma på mors dag. PUSS O KRAM!



4e året nu som mamma, och den 4e morsdagen som jag inte fick känna av från min dotter. Hon är ju lite ung för att förstå själv, och det är inte direkt så att hennes pappa hjälper henne, inte heller "den andra"
Sjukt trist måste jag säga faktiskt.

Men fick höra några grattis på mors dag från mina små vänner på båten iaf, tack snälla :D

/Stina

Börjar jag bli bara skin och ben?

... svar JA

Får höra från folk precis hela tiden just nu att jag har blivit så himmla smal.
Jag kämpar för att bli vältränad och gå upp i vikt för jag tycker att jag har varit smal redan innan, men haft bebismage. Bebismagen är nu borta, likaså mycket mer verkar det som.
Har nog inte riktigt tagit allas kommentarer på allvar om hur smal jag blivit, försen jag såg denna bilden
Mina ben ser sjukligt smala ut på denna bild :(
Varför ska det vara så svårt att lyckas gå upp lite i vikt egentligen...



/Stina

Time to breath


Onsdag- Nattligs sällskap :) Underbart!
Torsdag- PW med Joel och Henric runt Österskär, Underbar indisk måltid hemma hos en inte så kry Joel, och åter igen nattsällskap, snacka om vecko lyx
Fredag- Jobb, och nu väntar 5 nätters jobbande. Hoppas det blir hyfsat lugnt så att man orkar med.

Hörs om 5 dagar, för det finns en liten liten risk att jag inte kommer orka med att skriva några tråkigheter, kommer inte heller hända så mycket här hemma mer än , jobb, sova, äta, skita!


/Stina

Älskade Stay In Place


Min absolut favorit sport BH kommer från Stay In Place. Tyvärr så är det inte den bästa kvaliteten :( , den är stabil, galet skön, men texten har börjat lossna på min första och sömmarna verkar inte vara av den bästa kvaliteten. Men jag bara älskar dom.
och går dom att köpa för 250:- så kan dom vara värt det. annars kommer dom 400:-
Fick hem min röda idag :) Skulle dock gärna vilja ha en grön också, men tror inte det finns.



Idag åkte glassbilen förbi här hemma också, har missat den i typ flera månader och har lovat Thea nästan varje vecka att vi ska köpa glass från glassbilen, så hon kommer bli så glad imorgon när det finns glass från glassbilen i frysen.
Så nu ska jag krypa upp i soffan och andas ut innan nattens jobb, och självklart unna mig en galet god pralinglass :) Det är jag värd efter två PW´s runt österskär.

/Stina

PW i den underbara vårsolen


Vilket underbart väder det var idag då. Kändes si sådär att gå och lägga sig imorse, och jag sov inge vidare, men när jag kom upp så var vädret ännu härligare än vad jag hade väntat mig, så jag slängde på mig träningskläderna och gav mig ut på en 60 PW Lovely!

Avslutade med lite smått och gott på gräsmattan utanför mitt härliga hem.



Hann inte mer än hem så skriver min granne Henric på fb om någon vill me ut och gå. Så det blev en till promenix för min del :) , sjuk skönt med 7 km till, runt österskär och tillbaka. Men nu kan jag säga att det verkligen känns i rumpa och ben, så härligt :)

/Stina

Ge mig sol på min kropp!

Idag har jag spenderat tid på balkogen i den härliga solen. Det blev varm likt en riktigt sommardag. Helt underbart :)
Sol sol, jag vill ha sol varje dag.



/Stina

Inte alltid på topp


Såhär ser dagens lunch och middag ut. Det enda jag orkar och klarar av att stoppa i mig.
Mitt liv fortsätter med motgångar. Så fort jag ser en stråle ljussken så börjar det regna igen. När ska det ta slut? när ska jag bara få vara glad och lycklig och saker och ting bara kan få gå min väg?
Jag må vara stark och jag visar inte alltid hur jag egentligen känner, det tänker jag försöka fortsätta med, men att skriva av sig till en viss del kan iaf vara skönt för stunden.
Jag orkar verkligen inte mer nu, det värsta är att nu har det nästan kommit skit från precis alla olika kanter av mitt liv, finns det någon mer del som kan få mig att må skit? nej jag tror faktiskt inte det.

Ska verkligen börja överväga att flytta härifrån nu!



jävlar helvetes satans piss skit, fan fan fan!!!!


/Stina

Majelden


Vi blev sena till Majelden (som Thea säger) igår, men vi hann med att se slutet på brasan iaf.
Thea bara satt framför elden i vagnen och tittade, bra länge, hur verkade tycka riktigt bra om det.
På morgonen så berättade jag att vi skulle gå och ge en majbrasa på kvällen, då rättade dom mig direkt och sa majelden, precis som i madicken, och så åka madicken filmen på :)

Det blev iaf en mysig valborg. En god middag, en lång fin promenad fram och tillbaka till majelden, och så lite snask och en film efter. Det tackar man för :)





En härlig dag igår. garanterar INTE dessama idag. Thea har testat precis alla mina gränser idag, och redan nu halv elva så kom hon upp och skulle sova i min säng. Inte ens jag var redo för att sova så det blev ett nej, hon är fortfarande inte nöjd med mitt nej kan jag säga, och nu 40 min senare så börjar det bli ganska så jobbigt :(
Det skär i mitt hjärta att säge nej när hon tittar på mig med blöta valpögon och säger "man får inte säga nej" , så nästan mot min vilja måste jag stå på mig med mitt nej, nu mer än annars eftersom det är en riktigt testa gränser dam jag har just nu.


/Stina

RSS 2.0