Time to move on


Dom senaste månaderna så har jag levt i någon typ av limbo i livet, mitt tidigare kapitel avslutades aldrig helt så man har levt med ena foten i framtiden och den andra i något annat.
Nu har jag kommit fram till att jag verkligen inte orkar mera, så nu klipper jag av dom sista trådarna och går vidare.
Nu är det slut, nu får det vara nog, Im moving on!

/Stina

Sommar och sol


Idag är det inte en sådan dag, ingen sol så långt ögat kan nå :(
Men då får man bara tänkta tillbaka på dom härliga dagarna vi har haft, och dom underbara sommardagarna som komma skall...

Nu vill jag ha massor med sommar och massor med sol. Ut på sjön!!!

Den 13 maj var tex en sådan härlig dag, då var jag och Jossan ute och fotade...










/Stina

Drömjobb?


Jag måste börja med att säga att jag verkligen älskar mit jobb. Älskar arbetstiderna, älskar mina kollegor, älskar det jag gör helt enkelt. Mår bra av att gå till jobbet, även om det ibland kan vara surt att gå iväg på kvällarna när andra hittar på roligare saker.
Jag trivs sjukt bra med att jobba natt, men en del i mig längtar på något sätt att börja jobba dag, med normala arbetstider. Dels för att min plan är även att leva ensam (iaf just nu) med Thea och det vore skönt att jobba dag för att inte behöva vara beroende av andra med att passa Thea när jag jobbar.
Men då är prroblemet och frågan, vad ska jag göra?`Har många tankar, drömmar Ideer, men vilket ska jag försöka sattsa på först. Vill ju göra allt :)

Polisen är jag inte riktigt färdig för att söka till ännu :( Hoppas att jag hinner bli redo innan aug, men tveksamt
Försvarsmakten kan jag söka, dock vet jag inte om jag har någon större lust att bara få träffa Thea 3-4 gånger under 10 veckor, bör kanske göra en ansökan iaf och ta det därifrån sedan
Kustbevakningen kan jag inte söka nu heller, dels har jag några saker jag måste göra innan, sedan så 1½-2 år i karlskrona, känns si sådär med tanke på Thea :( Kan väl kanske flytta ner med henne, men vill inte bo där sedan, och är lite drygt för henne att flytta fram och tillbaka
BB skulle jag egentligen ha sökt mig till redan i början på året, men fick aldrig arslet ur vagnen, nackdelen är att man jobbar både dag och kväll, vill ju i sådantfall bara jobba dagar, men det är kanske en smäll man får ta om man har ett av dom bästa jobbena i världen

Sjukt sugen på att ge mig iväg med nya vingar :)

/Stina

Täby galopp


Igår hade Thea avslutning på dagis. Solen stålande så att det brännde skönt i ansiktet, enda tills dom små liven hade sjungit klart, då kom regnet.


Efter var det bara att stressa hem och försöka hinna göra sig redo för Täby galopp. Klänningar, hattar, skor och mat flög omkring här hemma som aldrig förr.
Till sist fick jag låna grejer av mireille. En hatt som var hennes gammelmormors, endå från 40-talet riktigt hägtigt. och en klänning från Karen millen som satt som klippt och skuren för mig, och var helt galet skönt. Men tanke på den fina klänningen så vågade jag knappt hella vara på tegel efter galoppen, hade inte haft råd att lyckas ha sönder den klänningen inte. Så det blev en tidig hemgång, vilket var extremt skönt, för stället kryllade av studenter, på tok för många.





/Stina

RSS 2.0