...



¨Satt och surfade runt på nätet igår kväll och letade lite saker, och vad hittade lilla jag..... jo, Sex and the city filmen...:D wiiiee, den hade inte kommit ut ännu, men jag bokade den så den kommer rakt ner i bredlådan så fort den kommit ut. Längtar såå mycket..=)
Den filmen var verkligen riktigt bra.. En film jag råder ALLA att se.. tom Daniel tyckte faktiskt inte att den var så tokig..
Var ju och såg den hela tjej gänget, Vilket gäng passar den filmen mer än oss fyra?? Endast dom i filmen, vi är ju ganska så lika dom tjejerna. fyra HELT olika personer som älskar varandra i vått och torrt.. hehe, det är de enda som ni behöver veta...
När filmen kommer måste det ju bli en Sex and The city kväll med tjejerna.. hoppas Claire tar sig hit där någon gång då.. Kanske någon annan som vill vara med också?? =)




Nu är det bara boxen jag vill köpa, har varit på väg i två år nu men det blir verkligen aldrig av. Tänkte faktiskt köpa den igår kväll också men Daniel sa nej för att jag fyller år snart och så kommer julen efter det.
Så nu hoppas jag verkligen att jag kommer få den innan året är slut...=) Annars får jag pallra mig och köpa den själv i mellandagarna sedan efter Jul...
Länge sedan man såg början nu. Vill se den, nu nu nu....=)





MIn Absoluta Favorit Genom Tiderna!



Infants...

åååh så skönt, idag hade jag tid för min naglar, hade en nagel som hann med att gå av i söndags, så jag fick en tipp, känns i alla fall jätte skönt med ny gjorda naglar. skulle vilja göra dom oftare än var 4-5 vecka.. får se om det kanske kan bli så. Fick ta Thea med mig idag, eftersom mamma sov och Daniel jobbade, det gjorde dock att det tog kanske en extra halvtimma att bli klara, hon som brukar vara så otroligt snäll och duktig ville verkligen inte sova, hon låg på en filt på golvet och var bara arg, där ville hon inte ligga.

Letar och letar på nätet efter baby kläder liknande dom jag hittade i USA, hittar verkligen inte.
Har hittat en hel del från USA jag vill köpa, föör mycket har jag hittat. blir helt sjuk av att sitta och kolla... hehe

                                

Om någon bara kunde ge mig dessa kläder så skulle jag bli jätte glad, jag lovar...=)
Kommer nog kosta en hel del om man ska skicka efter från USA, för alla kläder kommer ju inte ens från samma butik...=( Thea skulle passa såå bra i detta..=)

Fredags kväll

Daniel tog med sig Thea till grannen för att käka och kolla på film, medans jag hade lite tjej middag här hemma...

Jossan, majsan och my kom och käkade Tacos,,,, mmm vad gott det var..=) Vart verkligen en kanon trevlig kväll, lite vin och massor med prat.
Efter middagen blev det glass och lite spel, det där spelat när man ska rita och den andra gissar.
Jag och majsan mot Jossan och My, vi vann överlägset kan jag säga, grymma vi var...=)
Vart helt enkelt en riktigt kanon kväll.
Idag har jag och jossan bara legat framför tvn hela dagen, har varit helt slut, skönt att ha en sådan dag någon gång ibland också faktiskt...

                                                

My hade redan dragit för hon skulle jobba, så hon kom inte med på bilden..

Love you girls... men någon saknas.. who? jo våran lilla Claire...Love you too honey

Torsdag...


Idag kom min mormro ut till Åkersberga för äntligen har Sjönära börjar med lunch, så vi ville äta där.
Kanon god mat. En aning dyrare än andra ställen, men klart mycket bätte på alla sätt och vis... Testa det..

Efter en god lunch lugnade vi magarna under en sväng på Ikea. Köpte en matstol till Thea, ska köpa en växa stol i svart så småningom, men just nu står andra priteringar på listan, och den kostar ju en del. Så det fick bli en 99 kronors ikea stol på länge... Hon älskade att sitta i den..
Det blev även en gullig lite mobil att ha vid skötbordet och en mjuk lite bok som hon blev helt tokig i...=)

                                                  

Mormor följde med hem sedan en sväng så jag hade möjlighet att tvätta och städa lite i lugn och ro, passade även på att gå till tvättstugan, vilket var kanon skönt.. allt blev tort på en gång och jag slapp blöta kläder i hela lägenheten. Har knappt varit ner där sedan vi fick tvättmaskin... Det ska bli skönt med villa så småningom att man kan ha torkskåp...Den dagen, den... hmmm... glädjen..=)

Stora stora tjejen

Thea har blivit så otroligt stor på bara dessa två veckor vi har varit i Miami. Hon pratar hela tiden, och ler och skrattar så fort man tittar på henne. Kläderna blir bra mindre och mindre, undras tro hur mycket hon väger nu.

Låg och funderade... när man var lite så visste man inte mycket, man trodde att livet var så som man upplevde det, man kunde aldrig i sina vildaste drömmar förstå hur det var att vara vuxen.
När man var lite fanns det alltid någon hemma.
Det fanns alltid kakor i skåpet, mat i kylen, glass i frysen, skräppåsen var alltid tom hur mycket man än slängde ner i den. En full toalettrulle hängde alltid på kroken, handukarna var alltid rena hur många gånger jag än torkade mig med dom.
Tandkrämen fanns alltid till hands, och tandborsten ska vi inte tala om, den kan ju aldrig ha blivit utbytt??!?!
Ska man klara allt detta nu??
Att alltid ha allt detta hemma och till hands i hemmet, tänkt vad skönt det var när man inte visste så mycket egentligen.
Hoppas att jag lyckas lika bra som mina föräldrar i mitt hem.
Vill att mitt älskade barn ska få det absolut bästa....:D

Hon är bara så helt underbar... och jusdet ja vi tog hål i ören på henne i USA, det var nog det värsta jag gjort i hela mitt liv, började nästan gråta, hon skrek och skret, smärtan i mig var olidlig. men så fort det var klart, så började hon le och skratta. så det var skönt att smärtan försvann så fort. och efter det har det inte varit några problem alls när hon ligger på öronen osv....=) hon är bara såå himmla söt i örhängen...=)



Bild från Miami Sea aquarium. pappa, mamma, & Thea

Grattis



Idag är det ju också Anne-mai´s stora dag.  GRATTIS ÄLSKLING nu är det bara två år kvar till 25...hihi

Hoppas du fick en kanon dag!!!





RSS 2.0