Järnspikar!


Jag vill inte mer, jag orkar inte mer.
Varför kan ingen del i mitt liv bara få flyta på och fylla mig med lycka.
Känns som om det är något skit varenda dag. On the fucking edge of breaking down!
Vill bara kasta mobilen åt fanders!

Nu måste jag bege mig iväg till gymmet och köra stenhårt så jag kan gå hem och öppna en flaska vin sedan, det är precis vad jag behöver just nu!!!

/Stina

Lite för länge, lite för mycket


För flera veckor sedan blev det bestämmt att dra in till stan helgen som var.
Den första anledningen till stan sket sig totalt, men jag kunde inte bry mig mer egentligen.
Var ganska skönt på ett sätt att äntligen ha tagit sig in till stan, men nu får det dröja ett år eller så till nästa gång, haha, eller kanske någon gång i sommar.

Först käkade jag middag hos mina föräldrar med dom och Hasse och sedan gick jag över till Jossan, drack lite vin och så begav vi oss iväg.
Vi började med en drink på Scandic Anglais och sedan tänkte vi att vi skulle kolla in vad Pure va för ställe.
För Hasses son jobbar där så han satte upp oss på listan, så då kunde vi ju lika gärna testa något nytt ställe.
Men när vi kom fram så var det inge nytt ställe, visade sig att det var gammla Blue Moon Bar, och jag fick höra "vart har du varit dom sista åren" hehe, jaadu :)
Vi hade iaf galet kul, drinkarna flödade, klockan sprang iväg, och fötterna började domna bort, jag är inte van att gå i högklackat längre, ska aldrig mer åka in till stan i högklackat igen.

Jag vet att jag var lite för frispråkig, kanske liite för sprallig och jag tror Jossan blev lite trött på mig där ett tag , hehe, men för en gångs skulle måste jag då säga, omvända roller :)

Vi fick en taxi men en extremt härlig chaufför, och det blev ännu mera onyttigheter på vägen hem i taxin, råkade bli Mcdonalds , men herre gud vad gott det var, fick mig att nycktra till lite, tyckte jag. Men kanske inte allt för mycket för Joel fick föra mig till sängen för det kunde jag tydligen inte riktigt göra själv.

Jag hade verkligne en kanon kväll med älskade Jossan <3



(Tänkte inte låta min irritation över folk som ignorerar att svara förstöra kvällen)
/Stina

The public


Igår var jag och Joel ute och käkade på The public. "tråkigt" nog så åt vi samma sak som allti, US beef, men det är ju bara så galet god, lika god som sist, bara smälter i munnen, skulle kunna äte den rätten precis varenda dag.
Ett glas vin och en stor köttbit blev det där.

vidare hem för att ta yttligare ett glas vin, se en rolig film och äta vad jag trodde skulle bli en god efterrätt, men det är bara att glömma, jag kan inte baka, så enkelt är det.
Skulle för första gången ge mig på brownies, gjorde dock precis som receptet sa dom såg ut att bli riktigt lyckades men smakade verkligen skit. Joel tyckte den var helt ok och åt upp hela, men en liten tugga sedan fick det räcka för mig, så det var tur att jag hade glass och jordgubbar till annars hade det inte blivit någon efterrätt :)
Bättre lycka nästa gång!



/Stina

Could it be better?


Ännu en tok underbar dag, redan imorse när vi var ute på morgonrundan så började solen gå upp vid halv fem, och klockan 6 var det strålande sol, det är ju bara helt underbart :)

Idag fick vilo dagen komma istället, lite öm i kroppen plus att jag inte sovit allt för många timmar så då skulle jag inte ha kunnat prestera så bra då var det lika bra att ta vilo dag idag, så sattsar jag på imorgon istället.

Så idag har jag städat lite mer, gick dock på kanske 10 minuter, var inte så mycket, men tror jag ska ta och skura golvena (igen) så har jag gjort någonting mer iaf. Sedan blir det iväg för att handla lite så att jag kan baka ihop någon form av efterrätt sedan.
Men innan den ska ätas så blir det en härlig middag på The Public, en stor fet köttbit, ska bli galet gott.
Blir en lite onyttighets dag idag, men så fort det bli, springer bort det på bandet imorgon.

Vägde mig btw på gymmet igår också, har inte gjort det på ett tag nu, jag kämpar ju för att bli starkare, snabbare, slankare mm ;) bli redo för mitt eventuellt framtida yrke, men jag försöker även gå upp i vikt för jag har verkligen blivit riktigt smal, gillar inte längre det jag ser i spegel riktigt, så kämptar med träning samtidigt som jag försöker äta mycket och rätt för att gå upp i vikt, men nej då går jag ner i vikt istället.
Inte länge sedan jag vägde 59 kg och nu är jag nere på 55 kg. Men det har ju inte gått så många veckor så det kommer förhoppningsvis.

/Stina

Nytt yrke

+++
Är så sugen på att få söka in, och börjar göra alla testerna. Ångrar nästan lite att jag inte testade att söka nu i mars men jag får helt enkelt vänta till efter sommaren.
Fortsätter jag med träningen så som jag gör nu så tvekar jag inte en sekund på att jag inte skulle klara av testerna.
Tänker verkligen försöka sattsa sten hårt på detta nu och hoppas att inget kommer lyckas komma ivägen för att jag ska kunna söka in. Kommer jag passa eller inte? Det har jag ingen anning om, det visar sig när och om jag bli antagen för att börja gå igenom alla tester.

--+
Snart börjar ett nytt arbetspass, skulle gärna vilja hoppa in och börja jobba nu, är så grymt tråkigt att bara sitta hemma helt ensam, träna har jag redan gjort, och städa har jag också gjort, så vad finns det att göra? sitta framför den tråkiga dumburken som jag inte alls är så intresserad av just nu. Det enda jag vill se är greys om 20 min, allt annat är skit.
Börjar bli ganska jobbigt att vara ensam måste jag säga! Boring :(


/Stina

Vilken underbar dag!


Solen strålar, det är varma vindar och en riktigt härlig och underbar vårdag. För att sätta strössel på glassen så tog jag mig till gymmet också :)
Vad ska jag annars göra hemma, finns inte så mycket mer att städa, så då gör jag mig bättre på gymmet än på arslet i soffan.

Tog det dock lite lugnare med styrka idag då det var 4 dagen jag tränade. Sattsade hårdare på löpbandet istället. Svetten rann som regnet en molnig dag ;) men härligt.
För att känna mig lite bättre gjorde jag några ass övningar också.
Längtar redan efter imorgon, då kan jag köra armar igen, det är verkligen det bästa som finns, börjar nästan bli som lite godis :)
Någon vila dag bör jag kanske ta denna veckan, men den får nog vänta tills på Söndag, då kan jag vila.
Men tills dess, är det bara att köra järnet



/Stina

Älskade, underbara Converse


Det är världens underbaraste sko, dock ungefär världen sämsta sko att gå omkring i.
Fötterna och kroppen mår bäst av att gå med en sko med lite klack och man ska hela tiden variera skor aldrig gå i samma. En sak följer jag i alla fall lite, jag går aldrig i samma, har ju flera par Converse att välja mellan ;)
Idag kom en ny underbar sko till min lilla hög med posten.
Men nu tror jag faktiskt att jag har alla färger som jag tycker om, dock så finns det ett par till från marimekkos design som är riktigt snygga, eller så kanske man ska ta och designa sin egna. Fast det får kanske bli till nästa år i sådant fall, i år får det räcka.

Mina första par fick jag av pappa när jag flyttade hem till Sverige, så dom är ganska så exakt 10 år gammla, dom går nästan utav sig själv, men fortfarande helt användbara. Underbart :D Skorna håller mycket bättre om man har många skor att bya med, såklart!


/Stina

Only bebi steps left


Snart är det dags för löning :)
Funderar starkt på att unna mig lite nya träningskläder när den fina lönen kommer







Blir en stark funderare på vad jag är sugen på, och en lååång "shopping" dag eller två, för jag har dessvärre ofta ganska svårt att bestämma mig. Finns så mycket snygga träningskläder, och man vill ju inte heller betala allt för mycket, som tex eller linna för 600:- känns lite överkurs.

/Stina

My brother from the same mother







Min fina fina bror.
Saknar honom ofta, det är tråkigt att ens enda syskon inte bor i samma land så man ses inte så ofta.
Men snart, snart är sommaren här då kommer dom till Sverige.

/Stina

Träningen


Idag hamnade jag på gymmet med både Joel och mamma.
Hade långt ifrån samma kraft som jag brukar kunna ha, jobbade inatt och sov kanske 3 timmar så det borde förklara saken.
Jag tog mig i alla fall ner och gjorde mitt bästa så jag är nöjd.
Inte för att dagens träning gav så enormt mycket så ser man bara mer och mer resultat vilket är så skönt när det äntligen börjar synas lite.
Fortfarande en hel del till som ska bort och fastas till på magen, men på go väg :)



/Stina

Rakt ner i brevlådan





Älskar när paketen åker in genom brevlådan, finns inget bättre än att öppna och hitta det fina som ligger i.
Dock så ångrar jag mig lite nu att jag faktiskt bara beställde en enda grej, roligare att hitta fler små saker en bara en sak.
Beställde iaf en ny foundation från id då mina börjar ta slut, köpte en matte denna gången, har aldrig testat den så det ska bli spännande att se hur den kan vara.
Slut köpt med billiga produkter för min hy nu, då den blev helt katastrof när jag bytte från id till något billigare, Loreal tror ja det var. aldrig mer!

/Stina

målarmästaren


Idag har jag kört armpass på gymmet och fortsatte belasta armarna med att måla lite mera här hemma.
Nu har jag målat mitt "sovrum" och i vardagsrummet, nu ska jag bara hitta en grå färg som jag vill ha och börja tejpa på väggarna så ska det nog bli riktigt bra till slut :)

Nu är mina armar som spagetti och jag har dessvärre en hel del kvar att städa upp efter målningen, fast egentligen vill jag bara gå och lägga mig.

Jag slarvade dock en aning med målningen idag, har nog egentligen inte orken, men jag hoppas att det inte ska synas allt för mycket imorgon när solen lyser in :)

/Stina

Träning o träning


Jag har haft en sådan hemsk träningsvärk i rumpan inatt, var ingen höjdare att behöva hoppa i och ur bilen 30 gånger om, men det är samtidigt konstigt nog ganska så skönt med träningsvärk.

Denna veckan skulle jag egentligen ha varit långledig, sattsat på extrem träning och att måla här hemma.
Men hann inte mer än att kliva av så fick jag ett till pass, inatt och på lördag blir det denna vecka.
Men jag ska nog hinna med en hel del endå :)

Idag körde jag hårt med armarna igen, känns så skönt när man knappt orkar dra upp dom för att tvätta håret i duschen sedan, hehe.
Längtar redan tills träningen imorgon :)



/Stina

Full rulle


Sedan jag vaknade har jag hunnit med galet mycket, känns skönt :)

Lämnade tillbaka några böcker till skolan.
Hämtade ut min nya sport BH :) för den jag fick hem i tisdags var dessvärre för liten, så nu hoppas jag verkligen att denna passar för den är bara så snygg.
Vidare till Kir för att töja, uppe i 8 mm nu, så 4 veckor till sedan är jag på sista, 10 :) Vad ska jag nu skaffa mig för ursäkt för att få springa bort dit var och varannan vecka, fler tatueringar kanske? töja andra örat, nja, njä kanske ska nöja mig nu. Får se.

Jag har städat, ännu mera, vilket jag gör nästa varje dag nu känns det som, tvättstugan har jag abonerat också.

Så nu njuter jag bara i soffa med en glas vin i väntan på mat :)

Nu är det dessutom bara några dagar kvar på denna veckan, snart kommer nästa vecka, som jag har längtat så efter, sedan vilken dag som jag längtar efter speciellt det visar sig snart.



/Stina

Svullnad, smärta...

Förmodligen är det många faktorer som väger in i hur jag mår just nu, Och det är total skit. Inte kunnat träna på flera dagar pga min häl, den har blivit bättre men inte helt bra. Min näsa är.svullen, likaså mina ögon. Jag gick o la mig med huvudvärk och nån typ av oro som nästan fick mig att kräkas, Trodde dock att lite sömn kunde hjälpa men nej, vaknade upp ännu värre efter dom korta timmarnas sömn...

Vårdag i Vaxholm


Thea kom hem efter en natt hos mormor och morfar vid 12 i förmiddags. Då var det bara att göra sig iordning för att kl 13 gå på en hus visning. Super gulligt hus, dock lite för mycket renoveringsbehov. Men drömma lite kan man alltid få göra.

Vidare till vaxholm för en lunch. Det var härligt väder, dock vart den riktigt kallt så fort man kom in i skuggan, man tittar ut och ser strålande sol och tror alltid att det är varmare än vad det egentligen är, man får skylla sig själv :)

Efter lunchen gick vi hem till Theas farfar för att fika lite, och på vägen hem till honom tittade vi in i barnklädesbutiken där och hittade en hel kollektion med Rocka billy kläder till barn, jag hade kunnat köpa precis alltihop, men Thea var inte på bästa humöret och då är det inge ide att köpa något. Får dra med henne en annan gång och köpa något.




Nu har jag avnjutit goda mackor och lite varm choklad, och Thea ligger och sover så sött, och det skulle verkligen jag också behöva. Helt slut efter helgens bravader.



/Stina

Spring i ben


Idag var det meningen att jag skulle träna, vilket inte riktigt blev av, klockan sprang iväg.
Så jag likaså sprang också iväg. Blev en springrunda ute i den fina vårdagen.
Underbart skönt
Efter blev det lite små övningar hemma med koncentration på mage och rumpa.
Blir förmodligen en springtur imorgon också för jag är tveksam på att jag kommer hinna förbi gymmet.



/Stina

Linas Barnkasse


Läste lite om Linas matkasse, och hittade att hon börjat med en barnkasse.
Tycker det låter helt fantastiskt. Inspirationen om vad man ska laga för mat osv försvinner ganska så ofta, så det vore extremt skoj att prova på en sådan där kasse.



/Stina

RSS 2.0