En sådan underbar dag!


Blev en lång sovmorgon idag, det behövdes nog skulle jag tro, och det var extremt skönt :)
Till min stora förvåning så är det strålande sol och högt grad antal.
Men solen i mitt ansikte så ler jag mot dagen! Nu vill man ju bara komma ut.
Så in i duschen för att sedan få komma ut till en hel underbar höst dag, eller snarare sen sommar dag. Underbart



/Stina

Easy day


Blev en meningslös och tråkigt dag i skolan. Vissa dagar undrar man verkligen varför man gick till skolan, hade man varit hemma så hade man inte missat något direkt.

Så hem, latade mig i soffan lite, eftersom jag knappt har några krafter just nu, orkar inte med någonting. Men ner till centrum orkade jag mig efter att jag hämtad Thea från dagis och vidare för att hämta upp mamma.
Raka vägen ner till tatueraren blev det. Mamma bytta ut sitt smycke och jag gjorde mig en töjning :)
Blev ännu mera sugen på att göra mig en till tatuering, vill verkligen verkligen göra det nu, vet dock inte exakt hur den ska se ut ännu.



Imorgon ska jag tvinga mig iväg till husläkaren. Jag är inte den som vill uppsöka läkare. Min feber har jag blivit av med, dock så har jag fortfarande hosta, men det brukar jag kunna ha i flera veckor efter en förkylning.
Men efter lite övertalning från håll och kanter så kanske jag drar mig ner i alla fall.

/Stina

SOS alarm


Som vanligt så satte jag mig med min frukost framför datorn och öppnade aftonbladet för att läsa.
Läser åter igen om att en ung tjej har ring in till SOS alarm och bett om hjälp, utan något resultat, vilket leder till att hon får andningstillestånd.

Tjejen hette Jill söderberg och var 22 år gammal. Det är väldigt ungt tänker jag. Sedan tänker jag, namner Jill låter bekant, även namnet söderberg, och hon är ifrån Timrå.

Efter en stund går 1 + 1 ihop. Det är ju Jill

Vi träffades på ett ridläger när vi var små och fastnade direkt för varandra. Vi höll kontakten via brev länge länge, och för ett år sedan hittade jag en gammal adressbok jag hade, där hon stod med, så jag hörde av mig till henne på facebook, pratade lite, men inte mycket mer än så.

Vi har inta haft någon som helst kontakt på över 10 år, men det kändes endå helt sjuk att läsa om henne i aftonbladet att hon har dött, i Januari dessutom.

Tusen tankar till hennes familj!!! R.I.P Jill

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13694376.ab

/Stina

Mina nya chinos


Köpte ett par röda chinos sist jag var i Spanien som jag bara älskade. Ett bra pris, bra passform och otroligt sköna. Har inte lyckats hitta några att jämföra med i Sverige, för dessutom ett bra pris.
Gav mamma en beställning på ett par nya då hon var i Spanien nyss.
Dessa kom hon hem med. Tack snälla mamma ! :)



/Stina

Nedrans busunge


För flera veckor sedan bara försvann mina absoluta favorit örhängen och mitt älskade halsband jag fått av Joel.
Funderade och letade, flera gånger om, kom aldrig till rätta.
Så en dag för två veckor sedan så lägger jag ett par nya örhängen på vardagsrumms bordet, där jag även vet att jag la det andra, efter en stund är det borta.

THEA- Vart är mina örhängen?
Här säger hon och ger mig dom, hon hade stoppat ner dom i sina byxor, hehe. Då slår det mig, det måste ju vara hon som är tjuven när det handlar om det andra, frågar henne, men nej hon har inte sett varken örhängena eller halsbandet. Har frågar henne ett flertal gånger utan några andra svar än nej.

Nu idag så städar jag lite i hennes rum, och öppnar en låda, och till min stora lycka, där ligger mina örhängen och mitt älskade halsband... :D känner sådan lycka, och glädje, dom är tillbaka!

Har verkligen varit livrädd att det var borta. Örhängena kunde jag ju ha köpt nya. Men inte halsbandet jag fått av Joel, ett långt Tomas Sabo halsband med ett hjärta på, och ett J åklart :) Det är ju oersättligt.

Det här är örhängena. Det är en tjej som gör dom. Twissle Design
Dom kostar 149:- vilket jag inte tycker är speciellt mycket faktiskt, nu när dom är funna, kanske jag ska fundera på att fira med att köpa ett par till :) Finns massor med andra fina.


/Stina

har inte tid för några sjukdomar


Igår kväll smälde febern till, jag hade frossa och 38.7 graders feber.
Imorse kände jag mig mycket bättre men på jobber blev det värre igen.

Det känns som att det brinner i mitt huvud med 39.9 graders feber, med kroppen fryser så hårena står rakt upp.
Har aldrig haft i närheten av sådan här feber förr. INTE KUL.
Vill inte vara sjuk, kan inte vara sjuk, har inte tid att vara sjuk :(

/Stina

Back to reality


Verkligen höst väder åter igen utanför fönstret, lite mysigt, men mest trist måste jag säga.
Idag är det studiebesök igen som gäller, sedan blir det raka vägen hem för att hämta Thea och så träffa mamma och mormor som kommer hem från Spanien idag :)
Måste hinna med lite plugg också,  för jag skulle ha pluggat hela kvällen imorgon egetnligen, men så ringde dom om jobb, och man är ju inte direkt i ett läge nu att tacka nej till jobb, så det är bara att hålla fingrarna i kors för att jag fixar provet på fredag.

Igår hade vi Linda och nick här hela kvällen, så mysigt så. Fast jag och Linda satt väl nästa mest med våra mobiler och spelade spel, sådana jäkla nördar :)

Thea tycker det är så otroligt kul med Nick, speciallt nu när man kryper efter också, tror nog hon verkligen längtar efter ett små syskon.

/Stina

Vad får tårarna att falla?


Jag känner att jag har tagit min gammelmormors död rätt så bra.
Alla ska vi någon gång dö, och får vi leva ett bra lyckligt liv i 95 år utan några vidare problem med hälsan så måste man ju endå tänka lite klart och positivt.
Det är extremt tragiskt när någon dör, men hon hade ju faktiskt ett bra liv.
Därför har jag haft ganska svårt att känna mig ledsen och fälla tårar, försen nu...

Det VÄRSTA jag vet är när man inte kan respektera människor, och jag tycker inte det är att respektera en människa om så fort man går bort ska man börja ha saker.

Förra terminen läsa vi lite om döden och vi hade en från fonus som föreläste för oss.
Hon berättade något tragiskt, att när någon dör så plockar hela familjen upp almenackan och sätter igån " jag kan inte det datumet, och jag kan inte då, då måste jag jobba, nej men då ska jag ut och resa" mm.
Det gjorde mig riktigt arg och sa, men så är inte vi, så är inte våran familj, vad fel jag hade.

Det har bara gått två dagar sedan Karin valde att lämna oss, och redan så är det tal om vilka som inte kan de och de datumet för en begravnind, och vem som ska ha dom smyckena, tavlorna, lamporna.

Hur har man mage??? Jag förstår inte. Är det inte nu man bara ska sörja, tänka på personen som lämnat oss, och bara ha varandra, och varandras tröst och framför allt, att få en begravning så fort som möjligt så att personen verkligen kan få hamna i frid.
Nej då ska vi bråka om saker och låta henne ligga i ett kylrum i vänta på att anhöriga har TID. FY FAN!!!



Jag blir verkligen så upprörd och ledsen av att höra sådant.

... och innan man börjar bråka om saker så kan man ta tag i dom viktigaste sakerna först, tex så har jag nyligen sagt upp hennes telefonabonemang och försökt säga upp hennes bostad, det är endå prio ett.
Prio två, begravning, prio tre vem ska ha vad!

 /Stina

Tiden i vått och torrt


Igår var det dags för en kryssning för att fira att Anna fyllt 30. Grattis igen! :)
det var en redig kryssning, men massor med skratt, prat, panik, skräck, ilskenhet och mycket mycket mer. Tror man fick smaka av på alla känslor igår.
Sällskapet var toppen, skit gulliga, roliga och härliga människor. Sedan fanns det ju en och en annan idiot ombord på båten.
En person och kanske tom några fler blev vi helt av med från dansgolvet, tack och lov för att det finns vakter som kan plocka bort alla puckon, dock kan jag tycka att vakterna är en anning sega.

Hade galet kul i alla fall! och så mådda man som man absolut förtrjänar idag skulle jag tro :)

Själklart så blev det även massa SÅNG, i just love it.








Blev inte så mycket bilder för min del då jag inte längre orkade gå omkring med min stora klumpiga kamera. Måste verkligen ta mig an och köpa mig en liten och smidig också som lätt går ner i väskan.

/Stina

R.I.P Karin


95 år gammal valde Gammelmormor Karin att lämna oss. Den första generationen valde att lämna våran 5 generations klan.

Hon har fått leva med hälsan i mycket god behåll, endast lite vanligt ålderstecken har hon drabbats av vilken är fantastiskt att endast ha det när man är 95 år gammal.
Ett till generationskort var tänkt att vi skulle ta när mamma och mormor kommer hem ifrån Spanien nästa veckan, men Karin gick och rammlade och lyckades bryta lårbenshalsen.
En operation blev nödvändig men det klarade hon inte riktigt av.
En vecka tog det, sedan sa hon Hejdå!

Jag är glad över att hon var hyfsat klar när jag var hos henne i Tisdags, då gick det att prata med henne, dock sa jag att jag skulle komma tillbaka, men det fick jag inte chansen till. För tidigt imorse gav kroppen med sig och hon fick somna in så fint.

Men nu har hon det bra!

Vila I Frid Karin


Sista kortet där vi alla är samlade.

/Stina

Läppstift från Make up store


Har köpt ett nytt läppstift som jag tycker är super :)




Ett super bra köp måste jag säga. Det kostar 170kr
Fint, lyxigt och vackert i guld!

Denna färg kan man ju använda lite oftare än mitt underbara röda, eller minA undernara röda läppstift, jag ju dessvärre flera stycken. Man kan aldrig ha för mycket rött :)
/Stina

Time to move on with something new.


För några dagar sedan bestämmde jag mig. Nu åker naglarna av.
Har haft gelé naglar i 6 års tid och började göra mina egna för snart två år sedan.
Det har gått en väldans massa pengar och många timmar och mycket jobb åt dessa naglar.
Men nu är dom veck.

Det kändes enormt konstigt när jag inte längra hade naglarna kvar, men enda extremt skönt, dock så räcker det med att dom växer några milimeter så lyckas jag göra illa nageln på en gång, och det gör ju så otroligt ont, hade nästan glömd hur ont det gör när nageln viker sig bakåt, "AJ"

Hade endå varit tvungen att ta bort dom så fort praktigen börjar i oktober då man inte får ha naglar inom sjukvården, och till våren ska jag ju förhoppningsvis jobba inom sjukvård så då blir det inte heller några naglar, så jag kände att det var bättre att ta bort dom nu så jag hinner vänja mig innan jag måste börja jobba med händerna ordentligt.



/Stina

Skogspromenad


Igår gav vi och ut o skogen för att se vad man kunde hitta för skoj.
Det var verkligen uhr mysigt som helst.
Vi hittade massor med olika svampar, men tyvärr så kan vi ingen om svampar så någon plockning blev det inte, men inspektion utav allt, det blev de verkligen.
Även thea tyckte det var super kul att leta efter svamp, dock så var det roligare att plocka kottar och lätta i korgen :)








/Stina

Skyller stroke på Robinson


Satt och läste aftonbladet och kom in på fliken om den stackars tjejen som fick en stroke i Robinson.
Skit trist att det händer en sådan ung tjej, men varför måste man ALLTID skylla på programmet man medverkar i??
Man vet väl vad man ger sig in på eller??
Är folk så outbildade att dom inte vet att vem som helst kan drabbas av tex i detta fall en stroke??

Man kan lika gärna drabbas för att man har ett stressigt liv.
Samma sak hände ju i big brother, någon som skyllde sin psykos eller vad det nu var på Big brother.

Varför ger man sig in i leken om man inte kan leken tåla?

Har verkligen ingen förståelse för det.

Skyll inte andra för dina egna beslut!!!

/Stina

Nelly Collage



http://libresse.nelly.com/Home/ViewCollage/4c8bfe3d-d77a-44ad-82d2-70926f98d846



Mitt Nelly collage.

/Stina

Mammas lilla sjukling


Min pappa hämtade Thea från dagis igår, och hon hade varit helt sänkt då, somnade nästan på en gång hemma hos honom.
Vi skulle ner till farmor och äta pannkakor, men Thae piggnade inte på sig på hela kvällen där nere, hon vägrade äta, tom grädda tackade hon nej till som hon älskar.
Åkte hem och gick till sängs. Några timmar senare kommer hon upp och vill kräkas, så många svängar till badrummet har det varit, dock kom det bara lite lite vätska två gånger, men kokhet.
Få lov att ringa till dagis och säga att hon är sjukt, och idag så skulle det ju vara fotografering =( så otroligt typiskt.
Nu två timmar senare är hon pigg och glad som en nötkärna.

Ska ta och kolla upp vart man kan ta fina kort på barn så att det blir som ett skolfoto. Måste ju ha ett tredje år på väggen.

/Stina

Älsklingen hemma igen


Idag hämtade jag Thea efter att hon har varit med sin pappa i Spanien i en vecka =)
Så härligt att få hem henne igen, även om jag måste erkänna att det var ganska skönt att kunna komma hem från skolan och göra absolut ingenting.
Men inget är dock bättre än att ha henne hemma =)

/Stina

RSS 2.0