Jossan & Stina på stan


Har ju inte haft tid att berätta att jag och Jossan har lyckats få en kväll ute. Super härligt, var länge sedan vi sågs också. Vi käkade middag, drack massa vin och snackade skit, och gick sedan ut. Hade jätte trevligt, fick en lite souvenir på min arm att ta med mig därifrån. Jossan och en tjej på dansgolvet börjat veva mot varandra, och fegisen jag hjälper inte till utan ska försöka stoppa dom. Dom missade Jossan (tur va väl det) men Jossan lyckades få in några, stolt över henne, haha, jag dock vi blocka smällarna med min arm. Har en grymt öm knöl på armen nu hehe, men kul hade vi i alla fall =)








Blir så ledsen.

Att jag har fått stå ut med mycket lögner och strul kan jag ta, men min dotter ska fan inte behöva drabbas. Blir så trött på att han aldrig växer upp och böjar hantera bla pengar.
Nu är det andra gången jag får en kopia av hans skuld. Men det är ju inte han som drabbas, mer än att få kronofogden på sig. Men Thea får ju inte å kvar på dagis när dagisräkningarna inte betalas.
Hur länge ska jag behöva stå ut? Räcker det inte med 5 år?  Blir så jävla less!!


Ny färgning av håret

När vi kom hem från bion häromdagen så färgade vi mitt hår. Fick hjälp att Joel med både färgen och ursköljningen sedan. Extremt skönt att slippa göra allting själv.. =)
Nu blev det lite mörkare en sist, då det blir ljust så fort.
Jag har i säkert två år nu saknat mitt långa hår, och äntligen har det vuxit ut igen. Samma längd som jag hade förr, men nu börjar jag bli sugen på att klippa kort igen, men jag vet att efter några månader så kommer jag sakna mitt långa hår igen. Extrem beslut ångest. Långt eller kort?
Känns lite som att såhär långt hår ska man inte ha när man har barn och årena börjar komma. Kommer nog få suga på den karamellen ett bra tag till skulle jag tro. långt elle kort, långt eller kort, extremt svårt!



Bästa killen..


Jag har nog tagit den absolut bästa killen en tjej kan vilja ha. Jag har inte varit såhär lycklig någonsin förutom när Thea föddes. Du är det bästa!! Jag älskar dig så otroligt mycket, och längtar tills du kommer hem!
När jag vaknade imorse så stod en ros vid sängen.. =)
och när jag kommer ut till vardagsrummet så står där tre rosor till. Du vet hur man får ett hjärta att smälta.




Ett försök till naglar


Nu var det verkligen dags att göra om mina naglar. Klantade mig och fick börja om från början, få började även tiden att rinna ut så det blev lite slarvigt. Det börjar verkligen bli tråkigt att göra på sig själv, men det verkligen för snål för att betala för det. Då betalar jag hellre för annan skönhet än naglar.. Men jag kan i alla fall använda mina händer nu igen.. hehe, det är ju en fördel!




Lediga =)


Idag har vi varit lediga bådatvå. så skönt. Dock så sov jag lite längre än vad jag hade tänkte men vi hann med dagen i alla fall. Först gick vi och solade, solade i ett sådant där dubbelrum, myspys ;)
Sedan åkte vi in till Täby, köpte lite småsaker, plus att Joel hittade äntligen sin STORA STORA kopp som han vill ha i vinter att dricka varm oboy ur. Super fina var dom. 4 stycken köpte han, i olika färger =).
Sedan blev det mat och BIO... Inception blev det, då Joel har pratat om den i typ över en vecka. Sjukt knepig, men riktigt bra faktiskt.
Nu ska jag springa in och hoppa upp i sängen till min älskling!

Av: Joel =)

Godnatt.


Another day


Just another day.
Sova, en sväng till täby, laga mat, och nu är det snart dags att ge mig iväg till jobbet. Men imorgon är både jag och joel lediga =) , då ska vi ha mys, och gå på bio. Längtar!!!!!!!! <3



En vecka ifrån


Daniel kom och hämtade Thea, pussade och kramade henne hejdå. gick för att handla, sedan när jag kom hem så redan då började jag känna en enorm saknad. En natt kan jag vara utan henne, men tanken på att jag faktiskt inte kommer att få träffa henne på en hel vecka sugen riktigt ordentligt.. =(
Jag födde ju inte fram ett barn som jag ville ha för att bara få ha henne varannan vecka. Jag har ingen aning om vad hon får göra, vad hon inte får göra, vad hon har för regler, vad dom gör tillsammans, vad hon får äta. Jag har inte den blekaste om någongting, och det är så himmla jobbigt.
I början så gick det bra, men nu börjar det verkligen kännas. Vill inte vara borta ifrån henne såhär mycket =( Vill verkligen inte missa så mycket som händer omkring henne =(
Man går igenom en jobbigt graviditet, där magen är ivägen när det gäller allt. Man riskerar livet genom att föda fram det underbara tinget, man ligger i extremt smärta i flera timmar, gråter skriker av lycka och smärta, för att sedan inte ens ha rätten att bestämma till 100% över sitt egna barn. Går inte ens att beskriva hur jobbig den känslan är.





Rörande låt



Dear ....
Come take a walk with me
Let´s pretend we´re just two people and
You´re not better than me
I´d like to ask you some questions it we can speak honestly

What do you feel when you see all the homeless on the street
Who do you pray for at night before you go to sleep
what do you feel when you look in the mirror, Are you proud

How do you sleep while the rest of ur cry
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye
How do you walk with your head held high
Can you even look me in the eye
And tell me why

Dear ...
Where you a lonley boy
How can you say
No childe is left behinde
We´re not dumb and we´re not blind
They´re all sitting in you cells
While you pave the road to hell

What kind of father would take his own daughter´s rights away
And what kind of father might hate his own daughter if she were gay
I can only imagine what the first lady has to say
You´ve come a long way from whiskey and cocaine

How do you sleep while the rest of ur cry
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye
How do you walk with your head held high
Can you even look me in the eye

Let me tell you bout hard work
Minimun wage with a baby on the way
Rebuilding you house after the bombs took them away
Building a bd out of a cardboard bok
Let me tell you bout hard work
You don´t know nothing bout hard work

Lyssnade på den mycket förr. Grymt rörande. Gör om vissa ord i texten så 
passar den till många andra människor också.




Äntligen regn


Tycker det är otroligt skönt att det har kommit lite regn. Det behövdes både för min del och för naturens del, nu kan man ju passa på att sitta inne och bara mysa utan att få dåligt samvete.. =)
Men det behöver inte regna allt för länge bara.. för det är ju dock inte så skoj att dra på sig massa mer kläder.

Mysa Mysa och Mysa är det enda jag vill göra idag, och ikväll. För imorgon sedan så börjar jag jobba. 5 nätter, sedan är jag ledig lite nätter =) . Långledigheterna är inte helt fel, men dom lär ju ringa om extra tider.




Junibacken


En regning lördag inne på junibacken tillsamans med 100 andra barn. Ett väldans liv, men endå en mysig stund. Men Thea verkade mer intresserade av båtarna som låg utanför istället för pippis hus mm.
Men sedan åkte vi sagotåg, det var lite intressant, och Pippi föreställningen efteråt kollade hon noga på.
Thea köpte sin första sak för egna pengar och som hon själv hade valt ut. en jätte rolig maracas. Hon fick ju välja ut det hon ville ha, men var hon tvungen att ta något som låter så mycket, hehe, lilla ungen!






En STOR tallrik med kötbullar blev det till lunch. Det är var Junibacken kallar för en STOR.



Älsklingen min


idag fyller min underbaraste Joel år .. =) GRATTIS BABE!!
Jag åkte och väkte honom med jordgubbar doppade i choklad, ett litet paket, och ett ljus =), ganska svårväkt, men glad blev han i alla fall.



Han började med att förgylla natten för mig då han kom upp till jobbet igår kväll med en flaska vatten, och runt flaskan hade han fäst en lapp. Blev så varm i hela kroppen när jag såg lappen.
Du är den finaste och bästa!!



Nu ska jag sova. Godnatt!



Designad party sko



Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 


Bio =)


När min älskling kom hem igår så myste vi lite i soffan och bara njöt av tiden tillsammans =) , sedan beslöt vi oss för att göra något skoj innan jag gick det jobbet, en bio film blev det =)
Hur mysigt som helst att gå på bio mitt på dagen, inte speciellt mycket folk plus att man hade mycket tid kvar på kvällen efter att bion var slut.

Knight and Day blev filmen vi såg. Den var faktiskt riktigt bra. Tom Cruise är ju helt grym i varenda film han gör, och Cameron Diaz är ju heller ingen dum skådespelare.




Guldklimpen


Nu ska jag gå och jobba. Helt slut redan, men jag hoppas det vänder så jag orkar med natten, det kan ju vara en fördel =)
Och imorgon kommer min älskade guldklimp tillbaka hem




Husarö


Blev en sväng till Husarö i fredags kväll. Båtturen ut var hur underbar som helst. Extremt varm och då var det endå kväll. Så skönt =) När vi kom fram var det dags för mat, Massor med skaldjur av, har ju aldrig varit sådär jätte glad i sådan mat, men det var faktiskt helt okej. Hummer dock var kanske inte så super, men dagen efter fick jag min stora saftiga köttbit, så varför klaga =)
Som vanligt blev det en sen kväll, lite drinkar, vin och spel.
På morgonen åkte vi iväg och hämtade massa frukt och grönt til affären, sedan blev det lite sömn  i solen, gällde ju att passa på så fort som möjligt att lägga sig i solen då det alltid blir dåligt väder senare, och mycket riktigt så molnade det på vid lunch tid, det slåt aldrig fel när jag är där ute, helt hopplöst hehe.
Sedan vart det mer båtåkande. Hade super trevligt, och hade gärna stannat kvar, men var endå väldigt glad för att få åka hem, åka hem till min Joel.. =) Inte ens en natt utan honom är kul.





Vågtången


Äntligen har jag lyckats fixa mig en ny vågtång, men hjälp från en karl =) hehe
Det hade kommit ut en ny, men den kostade mer än dubbelt så mycket, plus att den var lina, men jag ville ju ha den röda som jag hade förut, så det fick bli den igen.
Har någon dum grej på OBH nordica röda serien =)


Såhär ser det då ut numera när jag hade brunt hår. Långt har det blivit också =)

Håret blir så härligt med den, och det är super enkelt att göra.


Ledighet


Kan inte med ord beskriva hur skönt det är att vara ledig nu. Idag har jag tom sovit till 11 =) Så skönt.
Hade hoppats på att inte bli störd hela ledigheten med det tog ca två dygn så ringde dom från jobbet. Så Söndag tänkte jag hoppa in och jobba, men inte innan dess, nu ska jag sova ut och bli mig själv igen innan nästa arbetspass sätter igång.
Idag tänker jag inte göra någonting. Bara vara, ta dagen som den kommer, och njuta. =)


Massor med strand


Lite bilder från en till dag på stranden denna veckan =)





Sol och bad


Ännu en skön dag på stranden med mina älsklingar. Thea tycker det är bara så underbart att bada och leka vid strandkanten.
För varje dag denna veckan så har hon börjat våga sig allt längre och längre ut i vattnet på egen hand. Nu är hon verkligen inge rädd längre. Idag var hon ute så långt att hon nästan inte nådde botten längre, men hon kämpade på som bara den, och ville inte gå till grundare vatten.
Är det lika kalas väder imorgon så blir det en liten sväng till stranden så fort jag har vaknat efter en jobb natt.




Min andra älskling


Till slut igår när Thea hade lyckats somna så spenerade vi 3 timmar på balkongen med en massa prat. Var så himmla mysigt, och tiden gick bra fort förbi. Fler sådana kvällar önskas!! =)

My Love!!



Man blir tokig


Thea känner verkligen på sig när man planerar att ha lite myskväll.
Efter nattningen så tänkte vi plasera oss på balkongen med en kall öl och bara njuta av sommarkvällen, men det visste ju Thea att vi tänkte göra, så hon vaknade direkt efter att hon hade somnat, sedan vägrade hon somna igen och var bara helt hysterisk, tog typ en och en halv timma innan hon somnade.
Sedan skrek hon till lite då och då. Men sen när man själv skulle försöka få sig lite sömn, då vaknade hon och gnällde, och gnällde, och gnällde. Hon skulle verkligen ligga PÅ mig, och ta precis överallt i huvudet. Tyckte det var så himmla obhagligt för hon var inte försiktig, och varje gång jagbad henne sluta eller att jag tog bort handen så började hon gnälla och skrika. Förstår inte varför hon blir såhär. Nästan så att man börjar gråta för att det är så jobbigt.
Men sedan så andra stunder så är hon ju helt underbar. Nu har hon precis ätit en danonino och med den sista som var kvar "målar" hon tabletten med och sjunger att hon målar. haha =)




Dåligt väder = Ikea


Mormor och Thea har varit en sväng på Gittans landställe idag medans jag låg och sov. Innan dom kom hem så tog jag och Joel oss en sväng för att kolla på lite möbler och så. Jag vill köpa möbler precis hela tiden, det finns ju  så mycket fint =)

Sedan tog vi oss en sväng till Ikea. Där Thea fick en ny matbordsstol. Skulle ha varit en svart men det var slut så det fick bli en viting istället. Lite små grejer blev det som det alltid blir, samt nytt grönt lakan, riktigt fin grön färg.


Skön dag, men nu är jag helt slut. Sova Sova Sova och invänta en ny underbar dag.



Naglar..

Har äntligen lyckats laga naglarna på i alla fall en hand. känns extremt skönt, hoppas jag orkar med att göra den andra imorgon. Köpte en ny färg igår, och såhär var den. =)
Är extremt svårt att välja färg, då dom har hur mycket färger som helst på den nagelbutikn jag köper färgerna.
Jag vill ha ALLA =)






Födelsedagar



Först bar det iväg på 2 års kalas. Lilla Mathilda fyllde år i tisdags, så var det lite kalas igår.
Alla dom små söta fick god glass, tårta, jordgubbar, bulle, och blev sedan avrundat med lite bad i lilla poolen. Då var det inte så enkelt att få med sig Thea för att åka vidare och fira min mormor som fyllde 68.
Men vi lyckades komma iväg.
En het dag, en skön kväll, och mycket gott under dagen...  =)





Sömn


Nu har jag en ledig Natt.. woho =) , men först är det barnkalas, Mathilda fyller 2 år och sedan ska jag fira mormor som fyller 68.
Men först ska jag försöka hinna med i alla fall en liten snabbsömn, så jag inte somnar vid matbordet ikväll.


Sweetheart


Älskade står i duschen och ska sedan få ligga i soffan och njuta av kvällen, och sedan sova i en stor och härlig säng, medans en annan ska gå och jobba. Tråkigt nog, men That´s life.

my love!





Autopilot


Går nog p autopilot just nu. Kommer knappt ihåg att jag gjort saker, och har väldigt svårt att komma ihåg vad som ska göras. Vill ligga i soffan och bara stirra in i TV en hel dag eller något.
Eller sitta på en öde ö och titta på vattnet. Vill ha min ledighet nu så jag kan känna mig lite pigg och levande för en stund.
Att jobba som jag gör och att ha min älskade lilla Thea är ganska tufft i längden. Speciellt en dag som igår, då jag måste gå upp och gå med henne till dagis, och har jag stigit upp då kan jag inte gå och lägga mig igen. Så jag har åter igen varit vaken 24 timmar. Börjar bli vardagsmat för mig känns det som nu.
Undras tro hur jag ska orkar med hösten egentligen, då ytligare en sak kommer komma upp på listan. Bita ihop stenhårt är det som gäller i alla fall.

Nu ska jag försöka få lite sömn, och jag ber till mig själv att jag i alla fall kan få sova till 15-16, och inte vakna 13-14 som jag typ alltid gör.


RSS 2.0