Baka baka liten kaka


Nu är jag Thea och jossan hemma hos mina föräldrar för att baka.
Våran ugn fungerar ju inte så jag kan inte baka hemma än så länge..:( Vi har köpt en ny, men har tydligen fel fas i lägenheten...

VI håller på att baka Lusse bullar, muumms...:) Jag fyller år imorgon så det är därför..
Föddes den första advent och sedan dess har jag alltid fått lusse bullar på min födelsedag... =) Så gott
Sitter och väntar på att degen ska jäsa färdigt så vi kan börja baka.



Thea har börjat krypa också..:D
Innan har dom hasat sig fram som en militär, men nu kryper hon på alla fyra.. =) inte långt inte många steg, men hon kan.... Såååå duktig hon är...


Kändisar


Tänk vad kändisar det finns överallt egentligen...
Vi börjar med min mamma.
Hon gick i skolan med Jean-pierre bardera bjöd ut mamma, hon tackar nej, sedan kommer han ut med att han är bög och blir "kändis"
Sedan hittar mamma en vid namn Fredrik som hon dejtar innan hon träffade min pappa, den Fredrik är en Fredrik som vi alla i Sverige känner till som Statsminister Fredrik Reinfeldt.

Jag jobbar en kväll på fregatten, i köket kommer en kille fram och ger en flörtig komentar, jag är spydig för vem är han och vad gör han här bakom egentligen? Sedan står han på scen och sjunger... oj, dogge, men vem fan är det??? haha, det vet jag nu... Kanske inte skulle ha varit så spydig mot den stackaren.

Jag, daniel och claire är inne i stan ska ta en taxi för att åka hem, vi ser en taxi, någon jäkla brud springer och tar den mitt framför nosen på mig, jag blir galen. "jävla brud"
Claire o Daniel "såg du inte vem det var, det var ju Lena PH"
Det spelar fan ingen roll för mig, det bitchen tog min taxi.. i dont care who she was... haha

Jag träffar en kille via mina kompisar vid namn Albin, en trevlig prick, som jag komma att tycka om, vi blir tillsamans, och nemen, gör han musik, har han varit med i den och den såpan på tv... Nu är han visst med i ett band som heter Star pilotes. All lycka till till er grupp och medverkandet i Melodifestivalen 2009.

Verner, vem är verner. I dont know. En kille som spelar och sjunger, träffade honom på sjönära två gånger, och hans band skulle ha spelar på Daniels 30-årsfest men dom fick förhinder..
Idag läser jag Klick och klädbutiken MQ satsar på kändisar i jul, där står massa kända ansikten och namn, och bla Verner. vad gör han där? tänker jag. Är han kändis? En kille som är en helt vanlig person för mig kanske små flickorna står och gråter efter autografer.

När jag var liten ville jag inget hellre än att känna och täffa en kändis, men, varför? vad är det som är specielt? för mig kommer det aldrig vara någon kändis endå, om jag känner personen.
Varför tycker man alltid det är så roligt med kändisar? Visst, skulle jag träffa Becham, absolut det skulle jag skrika ut.. haha..:D





Snön


Har varit ute jätte mycket nu sedan snön kom med Thea. hon tittar väldigt på snön, om vad det är för något... något enormt skumt tycker hon... Har tagit lite bilder som jag ska lägga ut så fort som möjligt...

Men nu är det ju så att jag fick tillbaka min dator för några dagar sedan efter att Lindas pappa rensat den på virus, och i lördags när jag satt och gjorde inget speciellt, så bara dog den. den startades igen,  en ruta kom upp som frågade om jag ville starta windows normalt eller med någon startreperation. startreperationen rekomenderades så jag valde den, bara att när jag valde den så rensades hela jvla datorn...:( Har inte ens windows på den så det går inte att använda...
Linda och hennes pappa kom ner och det fanns inget att göra utan en windows skiva=(
Så en sådan måste jag köpa först för att kuna göra något...


kram kram

Snö!


Gud vad med snö det är när jag tittar ut, Har snöat hela morgonen, slutade precis. Hade önskat hinna ut innan det slutade snöa, men det gjorde jag visst inte.
Thea somnade precis om, så jag sitter och väntar på att hon ska vakna så jag kan klä på henne och ge mig ut i hennes första riktiga snö.
Tänkte ta ett snö foto, Tog ett Höst foto med löv förut, så nu blir det snö.
Undra hur hon kommer reagera på det... hehe
Ser såå himmla mysigt ut. Nu ska man sitta vid matbordet, med tända ljus och en stor kopp varm choklad. Ännu bättre framför en brasa om man hade haft något, hehe. På en fårskinns fäll.

Idol Fredag


Vad tycker vi egentligen om Idol? Är det bättre än förut? Blir det bara bättre och bättre?

Bättre och bättre tycker inte jag att det blivit, visst några av dom kan sjunga, men det är ju kanske inga wow röster.
Kevin låter precis som alla andra pop artister, men absolut, låter Skit bra.
Den där lilla skit Johan måste ju faktiskt ta och åka snart, han är verkligen inte bra.
Anna är en sort för sig, häftig röst, men, njaa jag vet inte riktigt.
Robin är helt ok, charmig och bra röst.
vilka har vi mer....???...   jo.. Alice
Hon är duktig på att sjunga, men jag vet inte riktigt, något känns lite fel, kan inte sätta fringret på det riktigt, men lite falskt kanske.
Ikväll tycker jag det är lite tråkigt också faktiskt. och nya juryn är ju klart mycket bättre.
Nu är reklamen slut, så nu fortsätter vi kolla och ser hur det går.. undras tro vem som kommer åka ikväll....
Har haft rätt varenda fredag om vem som ska åka förutom en gång. Men ikväll är jag ganska osäker faktiskt...


BVC


Läkarbesök på BVC vart det idag. Nu ligger Thea previs på Medel i kurvan, i början stod kurvan rakt upp, sedan gick den nästan rakt ner och nu ligger vi på medel. Min perfekta lilla tjej... =)

Nu ligger det till såhär...

081120 6 Månader och 5 Dagar

Vikt:             7,765
Längd:        66.6
Homf:          42.7

Sist var det: 4 månder och 21 dagar

Vikt:             7.020
Längd:        64.0
Homf:          41.7


Hon har växt ur storlek 62 nu på body, men har köpt några bodyförlängare så hon kan ha dom ett litet tag till, men jag behöver verkligen gå ut och köpa lite nya kläder, i storlek 74 vore bäst, för 68 kommer hon snart inte kunna ha heller.
Så lite större får det bli.
Ska åka till Täby snart så jag får se om kräsna jag kan hitta några nya söta bodysar till älsklingen





Virus


Lämnade in min dator till Linda för en vecka sedan för jag hade mega virus, alla möjiga virus fanns där, var tydligen så att virus programet gick ut redan i Januari.... opps.
Datorn är rensad i alla fall och nu var det bara bilderna som skulle rensas på virus... tur att ingen försvann.. är nog dags nu att skriva ut ALLA bilder och köpa en extern hårddisk. så att inget kan hända..

Nu är datorn fri på virus, men då blir jag drabbad av något dunder virus...=(
Har så sjukt ont i halsen, är enormt svullen på ena siden, och orkar knappt svälja eller prata för att det gör så ont... hoppas det inte är något starkt skit och att Thea inte blir smittat.
Är hos mina föräldrar just nu, ska ta mig hemåt och stoppa i mig allt som har med halsont att göra, så kanske det blir bättre...=)

Thea ska vara kvar hos mamma och pappa en lite stund, så jag kan gå hem och koppla av lite, vila en stund.


Första tanden


I Lördags kom Theas första tand, och strax efter kom den andra. Nu är två små tandsingar på väg upp i Theas mun, först var det lite roligt, men idag bet hon tag i mitt finger som hon brukar göra, och det gjorde skit ont.... var så gulligt när hon sög tag i ett finger förut, kändes så roltigt, nu kan hon inte göra det längre...
Min lilla tjej börjar bli stor.. hon är verkligen ingen bebis längre =( Hon är ett barn.

Tiden går verklingen löjligt fort.
Hon kommer säkert börjas krypa snart också, hon står på alla fyra och gungar, men fattar inte riktigt att man måste flytta händer och fötter framåt.
Det är enklare för henne att krypa bakåt eller att åla sig fram.
Sitter gör hon helt själv nu också...:) Min stora stora tjej....


Foto.


Ska in till stan idag med Thea för att Thea ska in och proff fota för en lindex katalog, var ingen stor katalog, medlems katalog tror jag det var. ska bli kanon kul =)
Hoppas min lilla ängel gör bra ifrån sig... Hon lär ju inte vara den enda ungen där så det lär ju bli stor fight om platsen ;)

 
Ska åka in om timma ungefär, så vad ska jag ta och hitta på nu?? städa lite kanske, eller sätta en tvätt?
Har försökt ti typ 40 minuter att få Thea till att sova en sväng, men hon verkligen vägrar, fast jag tror nog hon är ganska trött, nu ligger hon på golvet, har rivit ut en massa filmer och nu puttar hon sin lilla palla och följer efter, tar sig fram =)


Babykläder


Thea ligger i vagnen och sover efter en mysig promenad i solen, Jag sätter mig för att kolla runt på lite baby kläder.
Jag borde nästan börja designa egna tror jag, för jag hittar nästan ingenting jag gillar.
Mycket är fint, men jag vill ha söta kläder, ska inte se ut som mjukis kläder, inte allt.
hittar man något finnt så kostar det över 500 kronor.
Hittade en sak, en sådan vinter tröja jag sökt till Thea, men så var den slut...=(

   den vita vill jag ha!!!

förutom kläder så är Thea jätte varm och gnällig stackaren, när hon gråter så känns det nästan som om hon ropar på hjälp, det skär i hjärtat..=( säkerlingen tänderna som spökar...

Sjukling

Under förra helgen blev Thea lite förkyld, lite snorig i näsan på morgonen, inte så farligt, hon blir nästan frisk och ger mig alla basilusker, vilken gjorde mig tok förkyld och enormt ont i halsen.
Igår kväll var det nog värst, käkade på sjönära och väntade till Daniel slutade, det blev bara värre och värre,
hörde knappt vad jag själv sa för att jag var så tjock i hela huvudet.
Synd om lilla mig.. ;)

                                        

Vill bli frisk snart, vill ju känna mig kanon till nästa helg då det blir... 30+30+35 års party....wiie
Vill att min dräkt kommer snart så jag hinner fixa iordning den om den inte skulle passa perfekt.

Nu ska jag hälla i mig te med bi mat =) så får vi se om jag blir nå bättre så småningom...

kramin

RSS 2.0