Glada tjejen



Får höra ofta att Thea är en otroligt glad tjej, hon skrattar, ler och pratar nästan hela tiden.
syrran på BVC tyckte även hon var tidig, när vi sa att hon stod upp och gick utmed möbler så blev hon förvånad.
Och alla andra som hör att hon är så tidig säger "då kommer det en till snart"
nej nej, det kommer inte komma en snart, inte alls. vi vill njuta med Thea först, ge henne all tid, plus att jag känner nog inte riktigt för att kliva in i en ny graviditet riktigt ännu faktiskt.
Tyckte det var ganska jobbigt att vara gravid, samtidigt som det var helt underbart.



                                  
                                  

                             Inte alltid lika glad... sötnosen



Min stora flicka


Var på BVC idag för Thea har popat dåligt på sista tiden, var ingen större fara med det, fck byta ut lite mat till henne bara så skulle det blir bättre till slut.. hoppas jag
Byta ut välling och gröten plus att inte ge henne pasta eller ris, tydligen kunde det vara förstoppande.

Så nu är hon såhär stor..

Ålder
7 månader och två veckor

  Vikt           Längd         Homf
8175            68               44.6




Theas första jul



Hennes första jul blev allt annat än "misslyckad", vart en helt fantastisk jul.
Det blev fullt hus hemma hos mamma och pappa, Min bror var med, med sin flickvän anna och hennes son william, Min moster Inkan och hennes man krippe, min mormor, Daniels pappa Benny och bror Christopher.
Var en mysig julafton med mycket folk och klappar.
Thea fick massor med fina julklappar, Tack snälla för alla hennes julklappar och även tack snälla för mina.

Thea fick:
En jätte fin jacka från Zara, Massor med leksaker, några godsedur, och massor med kläder, lite pengar fick hon också.

Hon var på julklapparna hela tiden, skojigt med papper som prasslar. men innehållet var hon inte lika intresserad av just då i alla fall... hehe, pappret var roligare än leksakerna.



  
   
  
  
  

Hoppas ni alla fick en kanon Jul, och önskar er ett kalas nyår =)

1 dag kvar


En hel dag kvar sedan är det julafton.. Theas första fina julafton. Granen har vi stående här hemma så fin, det gjorde vi igår redan, och den gillar hon =)
Imorgon är det en liten försmak på julafton hemma hos mamma och pappa. Spela bingolotto och öppna ett paket var. Sedan är det Julafton, en hel dag hos mina föräldrar, och igår blir vi bara där.. så skönt, inte behöva åka fram och tillbaka.


Synd bara att igen snö finns =( ..... som här...







Baka Baka


Jossan hämtade mig och Thea klockan 9 imorse, så begav vi oss till Willys för att handla. Claire kom hem igår så vi tänkte ses en sväng idag och julbaka. Blev inte så mycket för Jossan skulle på julbord i Vaxholm halv tre.
Men lussebullar, Rocky roads och ischoklad blev det.
Vi var kanske inte dom bästa på att baka, men det blev ganska bra till slut endå. hehe


Läste en artikel i aftonbladet idag också, om att det finns en person i Sverige som slår in paket proffisionellt, tänkt att det fanns.
Jag älskar att slå in paket, kanske skulle man alltså kunna känna sig lite pengar på det ;)
Vi började för massa år sedan jag och mamma med att slå in så kallade "Amerikanska paket" sko kartoner. I år blev jag faktiskt riktigt nöjd med många av klapparna jag gjort.
Paketen kostar nästan mer än innehållet. haha
Ska ta lite kort på mina klappar sedan..

... Men nu ska jag försöka få min dotter i säng, hon somnade för eftermiddags sömnen lite för sent som gjorde att hon vaknade för någon timma sedan, jätte dumt. plus att hon är jätte hård i magen stackaren =(, hon har knappt bajsat på tre dagar, jätte jätte lite har det bara kommit några gånger. Men hon fick en halv burk katrinplommon idag, hoppas hoppas något kan hända imorgon. Hon får lite mer imorgon också. Måste få igång på magen hennes snart.


Jul Jul Jul



GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR

Önskar Mig och min Thea

       

Datorn

Nu vill jag ha tillbaka min dator igen... Har fått mail om att skicka in bilder på Thea för en casting, men det går ju inte för jag har ingen datorn, och nu är jag hos jossan och lånar datorn, men här finns inga nya bilder på älsklingen, dom är ju i kameran...
Måste få iordning på dator... daniel skulle åka förbi arninge imorgon och se om dom fått in några windows skivor ännu.

Senaste tiden har det inte hänt mycket... tagit det mest lugnt och gått promenader på dagarna..

I Fredags var vi hemma hos Anna och Mathilda, dom börjar kunna leka lite med varandra nu. Mathilda är ca 6 veckor yngre tror jag vi kom fram till, men endå större, ser nästan ut som om Mathilda är äldre förutom att hon inte riktigt sitter ännu, inte själv.
Tänk vad kul dom små liven kommer ha snart... =) kul också att även mammorna går så bra ihop också :D
Får se om det kan bli någon utekväll någonting framöver tillsamans.


I lördags åkte vi en sväng till gammelmormor och hälsade på, det vart hon glad över, att få se lilla Thea som var julfin med glitter i håret.... hade aldrig tänkt tanke på att det gick att få på faktiskt innan Anne testade på Mathilda ( tack för idén =)  )
Sedan kom christian och Stellan förbi en snabbis, Stellan är min mormors bror från västerås, och Christian är min mammas Kusin han bor numera i Stockholm, han är bara några år äldre än mig så vi har lite bättre kontakt än vad han och mamma har. Vi är lite mer jämngammla =) hehe.
Thea fick en tröja av honom och hans syster yster Charlotte. jäääätte fin, med Betty boop på =)

Nu är jag hos Jossan, och vad som kommer härnest, har jag ingen anning om.... hmm, eller försöka med lite julklapps handlande kanske vore bra...
Och planering inför Nyår...


Nyårs fin


Har letat och letat och letat efter en röd klänning till nyår.... hur svårt kan det vara egentligen?? hittar verkligen ingen, inte i sverige i alla fall, och jag tror inte att det skulle hinna komma om man beställer nu. men tänkte ringa imorgon, och se vad dom säger.
Jag verkligen ska ha en röd klänning. Ville ha en röd klänning till Theas dop också i sommras, men då fick jag inte tag i någon heller =(





Dessa två vill jag ha, men kan inte beställa nu, ingen kommer hinna komma innan nyår, och jag måste kunna köpa en nyårskläning så dessa två får vänta.. eller jag hittade en mycket snyggare röd, men den gick inte att lägga upp, ser nästan lika ut, men i ryggen så är den ganska låg och så är det en stor röd rosett, också röd klänningen, den röda blir det nog istället för den som är här ovan... speciellt dyra var dom faktiskt inte heller...


Thea sjuk

Har precis gått runt hela österskär för att min lilla tjej skulle få sova lite. Varken hon eller jag sov inatt för hon vaknade och hade feber och var jätte ledsen. Gick till läkaren som konstaterade att thea hade fått öron inflamation :-( min skakars tjej. Har aldrig haft det själv så vet inte riktigt hur det känns. Men ser att hon har ont. Så nu är det hem och börja med kuren så hon kan bli frisk. Sedan är det ju idol också. :-) vi hörs

RSS 2.0